Tv-kockens heta dejt med mystisk blondin
När kocken själv får välja.
Markus Aujalay bjöd ut en mystisk blondin på en het dejt.
Stoppa Pressarnas fotograf fångade tv-kocken när han slog på stort och bjöd på lyxkrog.
Stoppa Pressarna
| 2021-08-16 kl 17:48 |
Han har gått den långa vägen.
Från kock på ett enklare hotell till en riktigt mästerkock och tv-kändis.
LÄS MER: Stefan Löfvens mystiska tystnad om Eva Dahlgrens sjukdom
Markus Aijalay, 50, är en målmedveten herre som endast nöjer sig med det bästa.
Stoppa Pressarna fångade TV4-profilen när han bjöd en mystisk och vacker blondin på en riktigt lyxmiddag.
Han är en känd från bland annat TV4 där han medverkar som jurymedlem i både Sveriges mästerkock och Sveriges yngsta mästerkock.
Den milde med krävande matmästaren ställer höga krav på det som levereras från spisen – men han har ännu högre krav på sig själv.
LÄS MER: Elins nya uppgörelse med Paolo Roberto
Markus Aujalay har erfarenhet från de bästa krogarna, han har jobbat på både Operakällaren och Fredsgatan 12 i Stockholm. Dessutom driver han restaurangrörelsen Winterviken i Stockholm, restaurang Tegelbacken och Fjällpuben i Åre.
Därför är det inte så underligt att han valde lyxkrogen Sturehof i Stockholm när han ville imponera på sitt sällskap. Paret satte lite avskilt på uteserveringen med en perfekt utsikt mot Stureplan och den berömda ”svampen”.
Paret drack vitt vin och hade det riktigt mysigt. Det såg avslappnat ut samtidigt som man fick intrycket av att det var första dejten.
– De var nästan lite blyga mot varandra, det var faktiskt riktigt gulligt att se, berättar ett ögonvittne.
LÄS MER: Elaka kändisparet som mobbar Magnus Uggla
Till förrätt åt paret Sturehofs berömda assietter. Det såg ut som man delade på 5 assietter som går på 230 kronor, det går även att få 3 assietter för 170 kronor. Markus och hans sällskap kunde välja mellan Sturehofsill, senapssill, Norrøna matjessill, pepparrotssill, citrussill, skagenröra, najadlax och leverpastej.
Markus Aujay var en riktig gentleman som serverade sitt sällskap av de välsmakande läckerheterna.
Sturehofs meny har sin utgångspunkt i det franska såväl som det svenska köket med betoning på fisk och skaldjur. Restaurangen värnar om traditionerna i svensk gastronomi och i att följa säsongernas utbud av lokalt producerade råvaror – helt i linje med Markus Aujays egen matfilosofi.
Vad det blev till varmrätt har Stoppa Pressarna inte lyckats utröna, men helt klart var det en lyckad dejt.
LÄS MER: Här är Mellostjärnan som säljer sex på nätet
LÄS MER: Blondinbellas ex-pojkväns smarta hämnd efter uppbrottet