Bråk

Zlatan i storbråk med Alex Schulman

En av dem är folkkär.
Nu har Zlatan Ibrahimovic hamnat i ett jättebråk med Alex Schulman.
Fotbollsstjärnan och författaren är inte såta vänner.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2023-03-27 kl 16:59 |

ProvaPremium

Alex Schulman, 47, är numera prisbelönt och blir alltmer finkulturell – en ambition han hyst i hela sitt liv. Även om han skriver pjäser till Dramaten och hyllade böcker så kan den gänglige adelsmannen ändå inte avhålla sig ifrån att slå in öppna dörrar och jaga klick.

Schulman blev känd som riksmobbaren när han hade sin blogg i Aftonbladet. Den begåvade stilisten tvekade inte att såga sina kolleger på Aftonbladet i sin jakt på uppmärksamhet och läsare.

Bild 1 av 6

Oj oj. Nu har Zlatan och Alex Schulman hamnat i ett jättebråk med mobbningsanklagelser.
Bild 2 av 6

Sveriges förbundskapten Janne Andersson med Viktor Claesson och Zlatan Ibrahimovic under fredagens EM-kvalmatch mellan Sverige och Belgien på Friends Arena. Zlatan blev inbytt i andra halvlek men Sverige förlorade ändå med 0-3.
Bild 3 av 6

Alex Schulman gör allt han förmår för att bli finkulturell. Men han kan ändå inte avhålla sig ifrån att slå in en öppen dörr och kritisera Zlatan.
Bild 4 av 6

Zlatan Ibrahimovic kom in på plan i 73:e minuten under fredagens EM-kvalmatch mellan Sverige och Belgien på Friends Arena.
Bild 5 av 6

Mediemannen Alex Schulman med frun Amanda.
Bild 6 av 6

En av de få bilder där Alex Schulman ler. Anledningen måste så klart vara det härliga sällskapet Gry Forssell som är känd för att få människor i sin omgivning att smajla. Alex Schulman umgås uteslutande med andra kändisar.

I takes one to know one heter det ju. Och nu hävdar Alex Schulman att Zlatan Ibrahimovic, 41, är en mobbare. Det finns även ett uttryck som heter kasta sten i glashus och det är lätt att osökt komma in på det när man tar del av Schulmans senaste spya i Dagens Nyheter.