Tack

Detta inlägg är inget skvaller tyvärr men jag var med i en tävling och jag vann och då var jag tvungen att blogga om det jag vann.

Jag vann en goodiebag med följande saker

•   Croodarna på DVDHäng med på förhistoriens första, största och roligaste äventyr där Croodarna, världens första familj, ger sig ut på sitt livs resa när de tvingas lämna grottan som tidigare skyddat dem från alla faror.

 

Mitt omdöme: Filmen var uppskattad av pojken här hemma och han tyckte den var superbra 🙂

 

•   Barnängen Sensitive Deo 50 ml. En effektiv, snabbtorkande och alkoholfri antiperspirant som ger deoskydd i 48h. Milt vårdande och passar dig med extra känslig hud.

 

Mitt omdöme: Den var mild och det kliade inte samt att det inte blev några fläckar på kläderna.

 

•   Santa Marias nya kryddblandning Coriander & ChiliKryddblandningen som kommer i en snygg och funktionell kvarn, ger en härligt frisk och aromatisk smak av bland annat chili, lime, korianderblad, citrongräs och vitlök. Kryddan ger en asiatisk touch till din mat och passar utmärkt till kyckling, fisk, skaldjur, nudlar och sallader.

 

Mitt omdöme: Smakade superbra i mat speciellt i wook

 

•   Reztart, ett näringsrikt mellanmål med lågt GI. Ett enkelt och gott sätt att fylla på med näringsrik och långvarig energi. Produkterna är ett resultat av 10 års svensk forskning och de innehåller inget tillsatt socker.

 

Mitt omdöme: Denna bar var sådär men kan vara för att jag tycker alla dessa smakar illa men denna var helt ok

 

•   SweetDrops Stevia med chokladsmak från SweetLeaf. SweetDrops är flytande stevia smaksatt med naturlig arom eller neutral. Prova att smaksätta yoghurten med bärsmaken, läsken med citron och glassen med choklad, eller hitta på din egen kombination.

 

Mitt omdöme: Dessa droppar ska man droppa i mjölk eller vatten istället för choklad som har massa socker, men jag tyckte inte alls om den då jag tyckte det smakade konstgjort.

Dom som har dessa tävlingar heter loopi event på facebook och finns HÄR om ni också är sugna på att tävla.

1393262 10151678824366196 380051523 n - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar