Therese Lindgren försvarar sig mot tittarnas störmoment

Therese är nog rätt van med kritik och negativa kommentarer. Men ibland kan även hon precis som alla människor nå en gräns där dom känner att dom vill säga ifrån. Nu har Therese listat några punkter på saker som hennes tittare stör sig på och dessa är.

*Att hon gör för mycket reklam

*Att hon aldrig ger dom några bra rabattkoder längre

*Att hon äger märkeskläder

*Att hon inte tycker att det är fel att göra reklam för ansiktsbehandlingar

*Att hon är tråkig och PK

*Att hon har en ensam fågel hemma

*Att hon inte längre är vegan

*Att hon aldrig pratar om Indy Beauty längre

 

3 av sakerna väljer hon ut att försvara sig emot och det är:

Att hon inte längre är vegan

Theres svar: Det här stämmer inte. Jag är vegan. Jag äter inget animaliskt, jag klär mig enbart i veganska kläder (ja, min lilla handväska från Louis Vuitton som många hängt upp sig på är gjord av 100% canvas), jag har bara vegansk inredning hemma, jag ägnar mig inte åt exploatering av djur på något vis (tex besöker ej djurparker, cirkus med djur osv).

 

Att hon aldrig pratar om Indy Beauty länge

Therese svarar: Jag sålde Indy Beauty i våras.

 

Att hon har en ensam fågel hemma

Therese svarar: Jag har tillfälligt jourhem åt fågeln Kiwi. Den bor här tills någon vill köpa den. Ett krav från Smådjurschansen är att den som köper fågeln ska ha flera fåglar så att Kiwi får tillhöra en flock.

2022 10 16 21 49 41 - Stoppa Pressarna

Bilden tillhör Therese Lindgren

Lämna ett svar