Therese Lindgren lanserar en kollektion för Lagerhaus

 Therese Lindgren kommer att lansera en kollektion för Lagerhaus nu den 22 november. I kollektionen som hon har med företaget så kommer det bland annat att  finnas en filt, kudde, ljus, mugg och mysket mer och klickar ni HÄR så kommer ni till alla produkterna och ni ser några av dom här nedan.
Såhär skriver Therese om sin kollektion
Jag ville få fram känslan av mys och värme. Du vet, mysig filt och gosiga tofflor, varmt te, tända ljus och mjuka färger. Och jag är superstolt över resultatet! Mitt hem är otroligt viktigt för mig och med hjälp av rätt inredning kan jag skapa en ombonad harmonisk miljö som jag känner mig trygg i
 
HÄR hittar ni mer info om detta.

2018 10 15 21 25 57 - Stoppa Pressarna

2018 10 15 21 33 29 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar