Therese Lindgren skriver på en ny bok

@Det var 2016 som Therese Lindgren släppte sin allra första bok som heter ”Ibland mår jag inte så bra”. Boken blev en stor hit och hennes följare tyckte att boken var väldigt intressant att läsa då man fick en större insyn i hennes mående.
@Efter hennes första bok började hon ganska omgående att skriva på bok nr 2 som släpptes 2017 och heter ”Vem bryr sig?”. Och denna precis som den första var väldigt uppskattad av hennes följare men där tog hon en paus från skrivandet i 3 år. För 2020 släppte hon en Bullet Journal ihop med Sara Ljungdahl Holst som heter ”Mitt bästa år”, det är en bok som man fyller i sitt kommande år med allt man vill skapa och göra i sitt liv men samtidigt är den som en dagbok du kan fylla i vart efter.

@Nu har det gått två år sedan hon släppte sin Bullet Journal och nu är det dags för henne att snart släppa ännu en bok. Hon skriver på sin bok just nu och hon avslöjar att den kommer redan senare i vår exlusivt som ljudbok hos företaget BookBeat i början så man kan inte köpa den i butik direkt.
@Såhär ser BookBeats pressmedelande ut angående samarbetet med Therese Lindgren.

@”Vi är väldigt glada över att välkomna Therése som ambassadör för BookBeat. Hon är en otroligt inspirerande person och hennes genuina intresse för ljudböcker gör att samarbetet känns helt klockrent. Therése blir ett väldigt bra komplement till vårt ambassadörsteam av grymma och inspirerande profiler inom sina olika områden”, säger Nathalie Lindberg Marketing Director Sweden på BookBeat.
@Av samarbetet kan väntas varierande ljudbokstips för såväl existerande som nya BookBeat-användare, men utöver detta kommer även ett nytt spännande projekt att lanseras under året.
@”Vi kommer även lansera ett projekt som vi är övertygade om att många av Therése följare kommer uppskatta. Therése kommer nämligen att skriva och läsa in en ljudbok som lanseras exklusivt på BookBeat. Ljudboken kommer släppas under året, och mer information om den kommer i ett senare skede. Vi tror jättemycket på det här projektet och kan knappt vänta innan boken finns tillgänglig”,


@Vad tror ni att Therese kommer skriva om den här gången? Jag har tre saker jag kan gissa på att boken kan handla om:
@*Att leva som vegan
@*Att leva med psykisk ohälsa
@*Livet som influencer och nackdelarna som kommer med jobbet

2022 04 08 08 39 45 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar