Mest läst just nu:

Angelina Jolies pappa hyllar Donald Trump

Sådan far, inte sådan dotter.
Angelina Jolies pappa hyllar Donald Trump.
Trots att presidenten hånat hans dotter vid ett flertal tillfällen.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2019-01-08 kl 05:04 |

ProvaPremium

Jon Voight, 79, som gör succé i HBO-serien ”Ray Donovan” är en av Hollywoods mest rutinerade skådespelare. Han är även pappa till filmstjärnan Angelina Jolie, 43.

Far och dotter har dock haft en lite knepig relation genom åren och i många år talade de överhuvudtaget inte med varandra. Och inte lär det bli bättre efter att Jon Voight lovprisat president Trump, 72, på Twitter.

Bild 1 av 6

Angelina Jolies pappa Jon Voight hyllar Donald Trump samtidigt som presidenten vid flera tillfällen hånat skådespelerskan offentligt.

Bild 2 av 6

Jon Voight gör just nu succé i HBO-serien "Ray Donovan".

Bild 3 av 6

Angelina Jolie med barnen Maddox Jolie-Pitt och Pax Jolie-Pitt på en filmpremiär.

Bild 4 av 6

Jon Voight är sedan länge Republikan vilket är extremt ovanligt bland Hollywood-eliten.

Bild 5 av 6

Den här bilden från 2011 är den senaste gemensamma bilden på far och dotter. Angelina Jolie och Jon Voight har ett komplicerat förhållande.

Bild 6 av 6

Donald Trump har bland annat sagt att han inte skulle skaka hand med Angelina Jolie om han mötte henne då "hon har varit med så många män".

Den ärrade skådespelaren hyllar i en video Donald Trump reservationslöst.
– Han gör ett så bra jobb varenda dag. Han gör fantastiska saker, på riktigt, nyheterna visar inte detta, och det finns människor som kokar ihop skvaller och lögner för att sänka honom, säger Jon Voight i videon, rapporterar Expressen.

Jon Voight, som spelar Mickey Donovan, en lätt dysfunktionell pappa till Ray Donovan som spelas av Liev Schreiber, 51, i HBO-serien, fortsätter: