OnlyFans-dramat

Charlie Sheen sluter fred med ex-frun om skandalsajten

De forna makarna Denise Richards och Charlie Sheen rök ihop när dottern Sami Sheen startade ett konto på den kontroversiella och barnförbjudna sajten OnlyFans.
Pappa Charlie rasade. Mamma Denise tog det lugnare – och startade ett eget konto.
Nu rapporterades det att mor och far slutit fred kring dottern förehavanden på den skandaliserade sajten.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jennifer Erixon

| 2022-07-13 kl 05:02 |

ProvaPremium

Att ha tonårsbarn är inte alltid det lättaste. I synnerhet inte när de fyllt 18 och då minsann anser sig vara ”vuxna” som kan och vet ”allt”.

Att starta ett konto på OnlyFans kan dock uppröra de mest liberala och toleranta föräldrar.

Bild 1 av 6- Stoppa Pressarna

Förra månaden rasade skådespelarstjärnan Charlie Sheen, efter att hans dotter Sami Sheen öppnat ett konto på den skandaliserade sajten OnlyFans.
Bild 2 av 6- Stoppa Pressarna

OnlyFans är ett socialt medium där folk betalar för att prenumerera på en persons innehåll. Sajten har främst varit populär bland sexarbetare och personer i vuxenunderhållning.
Bild 3 av 6- Stoppa Pressarna

Denise Richards, Sami mamma och Charlie Sheen, har försvarat sin dotter sedan hon gick med på OnlyFans och fräste till mot maken när denne attackerade dotterns beslut. Här ses Denise med Sami när hon var liten.
Bild 4 av 6- Stoppa Pressarna

Denise Richards har själv öppnat ett konto på OnlyFans och det kostar just nu 25 dollar /cirka 250 kronor) i månaden att följa den förra modellen.
Bild 5 av 6- Stoppa Pressarna

Charlie Sheen har inte själv uttalat sig om att både dottern och ex-frun nu finns på ”NSFW”-sajten.
Bild 6 av 6- Stoppa Pressarna

Men enligt Denise Richards är hon och ex-maken ense och sams och säger att det är fantastiskt att man inte dömer någon för det ena eller andra.

OnlyFans har varit kontroversiell sedan den startade. Sajten blev snabbt populär bland aktörer inom den så kallade vuxenunderhållningen och är ökänd för att många sexarbetare sökt sig dit.

Tidningen New York Times publicerade redan 2019 en artikel om porrens så kallade ”betalvägg” med rubriken ”How OnlyFans Changed Sex Work Forever” (Hur OnlyFans har förändrat sexarbetet för alltid).

Sajten har fått kritik och har i omgångar sagt att de ska förbjuda eller begränsa visst innehåll på sajten. Till exempel sexuellt explicit material, men det har aldrig riktigt skett.