Christer Sandelin och Tommy Ekman har blivit bittra fiender

Från ler och långhalm till att inte ens prata med varandra. Nu är vänskapen över för Style-kollegorna Christer Sandelin och Tommy Ekman.
– Vi har brutit all kontakt, säger Tommy.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jennifer Erixon

| 2014-09-10 kl 14:27 |

ProvaPremium

Missbruk och turnésvek verkar ligga till grund för den infekterade konflikt som slitit Christer, 52, och Tommy, 53, isär.

Paret, som varit vänner sedan barnsben, umgås inte längre. Detta efter att Tommy svikit sin forne bandkollega genom att turnera med Gyllene Tiders Micke Syd, 53, skriver Se & Hör. Sveket ska ha tagit hårt på Christer som uttryckt sin frustration i ett mail som publicerats på Facebook.

Bild 1 av 3style1 3 - Stoppa Pressarna

Tommy och Christer är inte längre vänner.
Bild 2 av 3style4 1 - Stoppa Pressarna

De har varit vänner sedan barnsben och slog igenom med musikgruppen Freestyle i slutet av 1970-talet. Bandet bytte senare namn till Style.
Bild 3 av 3style5 1 - Stoppa Pressarna

Christer Sandelins missbruk är en av orsakerna till bråket.

I samma mailkonversation, som tidningen tagit del av, ska Tommy ha anklagat Christer för att aldrig ställa upp på att träffas och skyller allt på forne vännens alkohol- och drogmissbruk.
– Varje gång vi ska jobba så är jag nervös en vecka i förväg och om du ska vara ok eller inte. Jag tar all skit på gigen o repar o soundcheckar o kör o tar halva gaget mot vad du får för att du ska vara nöjd, skriver Tommy och fortsätter:
– DET ENDA SOM GÖR ATT ALLA DRAR SIG UNDAN ÄR DU!!!! Inte du utan missbrukaren CHRISTER SANDELIN. Och att du har mage att attackera mej och hota att sätta ihop Freestyle utan mej… Du är helt utan självinsikt och beter dig som en fruktansvärd människa. SKÄMS!

Tommy bekräftar bråket för Se & Hör: