Därför vägrar Cameron Diaz att gifta sig och skaffa barn

För att gå emot samhällets förväntningar och krav har Cameron Diaz nu bestämt sig. Hon tänker inte gifta sig och bilda familj.
– Jag är inte en sån person som känner att jag måste göra något för att andra tycker det, säger hon.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jennifer Erixon

| 2014-10-15 kl 08:58 |

ProvaPremium

Det är i en intervju med Marie Claire som Cameron Diaz, 42, sätter ner foten mot samhällets krav. Hon menar att det finns förväntningar på henne som kvinna och att folk undrar varför hon inte börjat fundera på att skaffa barn snart.

– Vi lever i ett samhälle där alla har barn, så då vill de att andra människor också ska ha barn. Det finns en kultur som menar att ”kändisar ska vara precis som vi”, så folk tänker att ”Jag har ju barn, varför har inte hon det?”, säger hon enligt Expressen och tillägger att hon inte vill göra något bara för att det förväntas av henne.

Bild 1 av 2cam1 1 - Stoppa Pressarna

Cameron Diaz är trött på samhällets krav.
Bild 2 av 2cam4 - Stoppa Pressarna

Skådespelerskan dejtar för tillfället Benji Madden.

Trots att skådespelerskan inte aktivt letar efter ”make och äktenskap” menar hon att hon ändå är öppen för möjligheten. Cameron förklarar att hon lever livet utan att tänka på vad hon borde eller inte borde göra.
– Om familjelivet händer, så händer det. Om barn kommer i min väg, så blir det så, men jag är inte en sån person som känner att jag måste göra något för att andra tycker det, säger hon.