Hollywoods 15 otrevligaste stjärnor

De är uppblåsta, aggressiva och narcissistiska.
Det finns gott om Hollywoodkändisar med riktigt dåligt rykte. 
Här är de 15 absolut värsta.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Johan Bergström

| 2017-02-01 kl 11:37 |

ProvaPremium

Framgång kan tyvärr stiga en stjärna åt huvudet, vissa tycks ha tappat folkvettet helt. 

Yrkesmässiga framgångar leder inte sällan till divighet av sällan skådat slag. Och listan på högfärdiga och ohövliga celebriteter kan göras lång. 

Bild 1 av 16

Klicka vidare i bildspelet för att se Hollywoods absolut otrevligaste kändisar…
Bild 2 av 16

Naomi Campbell är känd för att vara våldsam. Modellen har hamnat i skrikbråk med flygplatspersonal och poliser. Naomi har upprepade gånger åkt fast för att ha slagit och trakasserat sin egen personal.
Bild 3 av 16

Michael Jordan avskyr när hans fans ber om autograf. Basketstjärnan blev portad från Miami Country Club efter att han vägrat följa deras allmänna regler, han är ju känd!
Bild 4 av 16

Gwyneth Paltrow har blivit framröstad som den mest hatade kändisen i Hollywood. Skådespelerskan är extremt hälsomedveten, och avskyr halvfabrikat mer än allt annat.
Bild 5 av 16

Sångtalangen Justin Bieber ser ut som en svärmorsdröm, men skenet bedrar. Han behandlar sina fans och anställa helt respektlöst.
Bild 6 av 16

Ariana Grande har fått offentliga raserianfall. Det finns otaliga anekdoter om popstjärnans divalater.
Bild 7 av 16

Skådespelaren Katherine Heigl sägs vara en mardröm att jobba med. Hon ska ha betett sig så uppblåst att vissa inte vill ha att göra henne, det inte värt det.
Bild 8 av 16

Josh Duhamel sägs vara en skitstövel. Vid ett tillfälle blev filmstjärnan avkastad från ett flygplan för att han vägrade stänga av sin dator när planet skulle lyfta. Har rykte om sig att vara väldigt överbeskyddande mot frun Fergie.
Bild 9 av 16

Skådisen Danny Glover är själv medveten om att han är en knäppskalle – och han vill att alla ska veta det. Han smockade oprovocerat till en fotograf i ansiktet och sägs vara taskig mot sina vänner.
Bild 10 av 16

Julia Roberts syster har gått ut och sagt att hon har blivit mobbad för sin övervikt av stjärnan hela livet. När systern försökte sig på en egen skådespelarkarriär försökte Julia övertala henne att låta bli för att hon var för fet.
Bild 11 av 16

Inte många har något gott att säga om Kiefer Sutherland. En skådespelarkollega sa: "Kiefer är den mest oproffsiga mannen i hela världen. Jag tror alla som har jobbat med honom säger det".
Bild 12 av 16

Realityprofilen Nicole Richie har rykte om sig att vara en oförskämd bitch. Hon är alltid så kort som möjligt intervjuer och vill helst bara svara med ett ord.
Bild 13 av 16

Aristen Jay Z har sagt: "jag är en gåva till världen. Det är bara sån jag är. Precis som Obama ". Han är känd för att vara frispråkig och hamnar ofta i konflikt med kollegor.
Bild 14 av 16

Sångfågeln Christina Aguilera jobbar hårt på att framstå som en diva. Hon är narcissistisk och brukar tala om sig själv i tredje person som "Xtina".
Bild 15 av 16

Personer som har deltagit i Rachel Rays talkshow vittnar om att hon är burdus både mot publik och medarbetare.
Bild 16 av 16

Skådespelaren Russel Crowe arresterades 2005 i New York efter att ha bankat ner en hotellanställd med en telefon.

Justin Bieber, 22, kanske ser ut som en svärmorsdröm, men skenet bedrar. Förutom att kissa i skurhinkar och ägga ner hus, ger han sig ofta på de egna fansen. Han har både örfilat och spottat på sina supporters.

Till en beundrare sa han att hon såg ut som en strandad val. När Justin besökte Kina tvingade han dessutom sina livvakter att turas om att bära honom längs med Kinesiska muren, då han var för lat att gå själv. 

En annan stjärna med stora attitydproblem är Gwyneth Paltrow, 44, som har utnämnts till den mest hatade kändisen i Hollywood. Hon är överdrivet hälsomedveten och avskyr halvfabrikat mer än allt annat. Skådespelerskan har sagt att hon hellre röker crack än att äta något från en konservburk samt att hon föredrar att dö framför att låta sitt barn dricka en Varma Koppen-soppa.