Annons

Dessa kändisar handlar med kryptovalutor

Den kanske mest prominenta kändisen som handlar med krypto är Tesla-ägaren Elon Musk. Han har vid ett flertal tillfällen lyft och poängterat att han starkt tror på Dogecoin och kommer fortsätta investera i valutan. 

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

| 2022-07-17 kl 13:02 |

ProvaPremium

Musk är långt ifrån den enda på kändiskartan som tror på krypto. Mike Tyson, Matt Damon, Gwyneth Paltrow, och Larry David är bara några exempel på alla framstående Hollywoodstjärnor som valt att investera i krypto.

Exakt vilken valuta vet man inte i de flesta fall, men det är bekräftat att de handlar med krypto på ett eller annat sätt. Musk, som dessutom är en av världens rikaste, är den person som varit absolut tydligast med vilken valuta han tror på.

Bild 1 av 1

Kan man lagligt handla med kryptovalutor i Sverige?

Krypto är ett relativt nytt fenomen, både i Sverige och globalt. Det kan därför vara svårt att veta vad som är lagligt och inte. Men, vi kan först och främst försäkra er om att det är helt lagligt att handla med krypto. Det spelar ingen roll vad du bestämmer dig för för valuta, utan du kan förmodligen handla dem på ett säkert sätt hos en krypto mäklare online.

Det enda du behöver tänka på är att du gör det rätt och lagligt från ditt håll också. Är det något som är oklart så finns det rättslig vägledning att få. Ta hellre hjälp en gång för mycket än en gång för lite. All handel med ekonomiska tillgångar bör tas med stort allvar. Bara för att handeln sker helt online så blir den inte mindre verklig, även fast det kan kännas så.