”Donald Trump gjorde hushållerskan med barn”

Full rulle för Donald Trump.
Hans förra advokat anklagar honom för att ha tystat en porrstjärna med pengar.
Nu påstås presidenten dessutom ha gjort en hushållerska på smällen.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2018-08-25 kl 09:05 |

ProvaPremium

Det är Dino Sajudin, tidigare dörrvakt i Trump Tower på Femte avenyn i New York, som påstår att Donald Trump. 72, gjorde en hushållerska gravid i slutet av 80-talet.

Dörrvakten ska ha gått till tidningen National Enquirer med uppgifterna.

Bild 1 av 9

Det är tuffa tider för Donald Trump just nu. Nu hävdas att han fick barn med en hushållerska.
Bild 2 av 9

Allt ska ha hänt i Trump Tower på Manhattan i New York.
Bild 3 av 9

Robert Mueller är den särskilde åklagaren som lerder Rysslandsutredningen mot Donald Trump. Än har han inte hittat någon koppling men springer på en massa annat smaskigt hela tiden.
Bild 4 av 9

Porrstjärnan Stormy Daniels hävdar att hon hade sex med Donald Trump som sedan betalade för hennes tystnad.
Bild 5 av 9

Donald Trump träffade porrstjärnan under en golftävling. Ett möte han förmodligen ångrar djupt i dag.
Bild 6 av 9

Melania Trump uppges vara rasande på sin make.
Bild 7 av 9

Michael Cohen är Donald Trump tidigare advokat, han har ingått en uppgörelse med åklagaren och hävdar att han betalat pengar till Stormy Daniels.
Bild 8 av 9

Donald Trump riskerar i förlängningen att ställas inför riksrätt och bli av med jobbet, det hänger dock på om demokraterna vill och kan driva frågan i senaten där republikanerna är starka.
Bild 9 av 9

David Pecker äger tidningen National Enquirer som ska ha uppgifter om att Donald Trump gjorde en hushållerska med barn. Han samarbetar i dag med FBI.

Tidningen ska i sin tur ha betalat dörrvakten 270 000 kronor för att tysta honom. Ett kontrakt skrevs som innebar att han skulle bli skyldig National Enquirer en miljon dollar – omkring 9, 1 miljoner kronor – om han avslöjade uppgifterna för någon annan. 

Till saken hör att Donald Trump tidigare var bäste vän med skandalblaskans ägare David Pecker, 65. I veckan kom ett nytt bakslag för presidenten då det stod klart att David Pecker nu samarbetar med FBI. 

Tidningspampen har fått åtalsimmunitet av myndigheterna och risken är nu stor att Trumps tidigare vän avslöjar en mängd känsliga uppgifter om presidenten.

I dag har kontraktet med dörrvakten upphävts och han är fri att berätta om presidentens påstådda affär med hushållerskan, skriver CNN, rapporterar Expressen.