Hollywood-drama

Gunilla Perssons dotter hålls instängd i hus på tomten

Tuffa bud.
Gunilla Persson visar ingen pardon.
Hennes älskade dotter hålls nu instängd i ett hus på tomten.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-05-24 kl 17:35 |

ProvaPremium

Den spektakulära och så förtjusande Hollywoodfrun Gunilla Persson, 63, är en sällsam person i många avseenden. Hon är ämabel och vacker i sitt sinne.

Samtidigt har hon en emellanåt oresonlig och oförlåtande ådra som inte sällan går på tvärs med det kristna kärleksbudskap som hon så gärna öppet förkunnar och förmedlar.

Bild 1 av 8

Nu berättar Gunilla Persson om problem med dottern Erika Persson.
Bild 2 av 8

Gunilla har ett hett temperament, hon har bland annat råkat i luven på Gunde Svan. Nu har dock svenskan återigen spelat in "Fångarna på fortet".
Bild 3 av 8

Gunilla Persson gick till attack efter att hon kontaktades av en advokat från Sverige.
Bild 4 av 8

Erika Perssons pappa är okänd. Miljardären Charles Simonyi har pekats ut som pappa och onekligen är de lika varandra över ögonen.
Bild 5 av 8

Gunilla Persson hamnar emellanåt i bråk.
Bild 6 av 8

Nu är Erika Persson separerad från mamma Gunilla.
Bild 7 av 8

Gunilla Perssons dotter Erika går nu om Hollywoodfrun i tv-karriären.
Bild 8 av 8

Gunilla Persson är mycket familjekär.

Att gudstron är viktig för Högsjö-tjejen råder det ingen tvekan om. Vi minns alla när hon åkallade både Jesus och Gud när hennes dotter Erika Persson, 19, spydde inför en sångaudition.

Det blev ett ramaskri eftersom ljudet togs upp under inspelningarna. Det här var den första säsongen med Gunilla Persson i ”Svenska Hollywoodfruar”.

Kräkincidenten med Erika Persson, som vid den här tiden bara vara en liten flicka, kom paradoxalt nog att innebära ett slags genombrott för Gunilla Persson i svensk offentlighet.

Där och då etablerade sig Gunilla Persson som en hängiven och stark personlighet men samtidigt en person som emellanåt kanske går lite över gränsen i sin jakt på berömmelse. Det var många som förfasade sig över Gunillas hets av sin dotter, den blonda svenskan med de långa och slanka benen lyftes fram som en alltför extrem ”stage mom”.