Här är visar Jay-Z och Beyonce hur lyckliga de är

Nu verkar skilsmässoryktena mellan Jay-Z och Beyoncé har blåst förbi. På söndagens MVT VMA-gala visade paret upp hur lyckliga de är tillsammans – och delade en kyss inför den jublande publiken.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2014-08-25 kl 09:01 |

ProvaPremium

Förra året var det Miley Cyrus uppmärksammade ”twerk” som blev snackisen efter MTV Video Music Awards i Kalifornien. Men efter helgens prisutdelning var det Jay-Z och Beyoncés kyss som det pratades mest om.

I 17 minuter ägde Beyoncé, 32, scenen på MTV VMA med ett musikmedley. Efter uppträdandet tackade hon publiken och överraskades med sällskap på scenen av maken Jay-Z, 44, som bar deras gemensamma dotter Blue Ivy, 2, i famnen, skriver Aftonbladet.

Bild 1 av 2be1 3 - Stoppa Pressarna

Separation? Knappast.
Bild 2 av 2be4 1 - Stoppa Pressarna

Både Jay-Z och Blue Ivy fick pussar på scen av Beyoncé.

Med orden ”den största nu levande artisten” överlämnade Jay-Z galans mest prestigefyllda pris, Michael Jackson Video Vanguard Award, till sin hustru som tackade genom att ge honom en stor kyss på munnen.
– Blue Blue jag älskar dig, min älskade jag älskar dig, sa hon samtidigt som tårarna rann ner för hennes kinder. Sångerskan passade också på att tacka Gud och sina fans för denna stora stund.

Paret, som under den senaste tiden tampats med envisa rykten om en eventuell separation, verkar nu alltså vara lyckligare än någonsin.