James Bond får en sexcoach i nya filmen

Agent 007 med rätt att älska.
Nu avslöjas att Daniel Craig har en sexcoach för den kommande James Bond-filmen.
Skådespelaren och hans kvinnliga motpart får hjälp med de ömma scenerna.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2019-05-23 kl 10:05 |

ProvaPremium

Produktionen av den 25:e James Bond-filmen är igång och svenske skådespelaren David Dencik, 44, kommer spela skurk, vilket Stoppa Pressarna rapporterat om tidigare.

Men Ian Flemings rollfigur är ju inte bara känd för att slåss med skurkar och rädda världen. En minst lika viktig ingrediens för gentlemanna-agenten är alla kvinnor han lägrar mellan sina äventyr världen över. Men även James Bond kan behöva lite hjälp på traven i sänghalmen.

Bild 1 av 7

Daniel Craig och hans motspelerska Ana De Armas får en sexcoach under inspelningarna av den kommande James Bond-filmen.
Bild 2 av 7

Ana De Armas, Naomie Harris och Daniel Craig är alla med i den nya James Bond-filmen som just nu produceras. Naomie Harris spelar Miss Moneypenny.
Bild 3 av 7

Den kommande James Bond-filmen blir den sista i serien för den brittiske skådespelaren som därmed spelat 007 i fem filmer.
Bild 4 av 7

Daniel Craig på premiären av senaste Bond-filmen "Spectre".
Bild 5 av 7

Lea Seydoux, Ana de Armas, Daniel Crag, Naomie Harris och Lashana Lynch är alla med i den kommande James Bond-filmen som har arbetsnamnet "Bond 25".
Bild 6 av 7

Kuba-födda Ana De Armas spelar Bond-brud i den 25:e filmen om Agent 007.
Bild 7 av 7

Regissören Cary Joji Fukunaga, Daniel Craig och hans motspelerska Ana de Armas under en pressträff på Jamaica.

Nu avslöjas att producenten Barbara Broccoli, 58, anlitat en ”intimitets-coach” som ska hjälpa Daniel Craig, 51, och hans motspelerska Ana De Armas, 31, när de filmar sexscener.
– Det är som en följd av metoo-debatten som producenterna inser att det är nya tider nu och man gör allt för att alla ska känna sig bekväma när man filmar de intima scenerna, säger en källa till brittiska tabloiden The Sun.