Jennifer Lawrence om nakenskandalen: ”Det är vidrigt”

”En sexuell överträdelse” och ”svårt att förstå”. Så beskriver Jennifer Lawrence händelsen som skakade både henne och hennes kollegor härom veckan. I en ny intervju talar hon ut om de spridda nakenbilderna.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2014-10-08 kl 10:02 |

ProvaPremium

Det var i början av september som lättklädda bilder på bland andra Vanessa Hudgens, 25, Rihanna, 26, och Kim Kardashian, 33, spreds på nätet. En av de första, och värst drabbade, var skådespelerskan Jennifer Lawrence, 24, som nu tar bladet från munnen och berättar i en intervju med Vanity Fair om hur hon upplevde händelsen.

De lättklädda bilderna, som enligt Lawrence var avsedda för hennes dåvarande pojkvän Nicholas Hoult, 24, spreds som en löpeld på nätforumen Reddit och 4chan.

Bild 1 av 2skandal1 1 - Stoppa Pressarna

Lawrence skakades rejält av skandalen.
Bild 2 av 2skandal4 - Stoppa Pressarna

De lättklädda bilderna var avsedda för ex-pojkvännen Nicholas Hoult eftersom de hade ett distansförhållande.
– Jag var i ett kärleksfullt och funktionellt förhållande under fyra år. Det var lång distans mellan oss, och antingen kommer din pojkvän att titta på porr, eller så tittar han på dig, säger skådespelerskan enligt Aftonbladet.

Hon förklarar att trots att hon är en offentlig person inte borde behöva bli utsatt för det här, och att hon inte bett om det.