Johnny Depp hotade att dränka ex-frun

Ingen vacker sanning som kommer fram.
Johnny Depp hotade sin ex-fru grovt.
Hollywoodstjärnan sms:ade att han skulle ”dränka” och "bränna" Amber Heard och sedan ha sex med liket. 

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jennifer Erixon

| 2020-02-27 kl 09:25 |

ProvaPremium

De förskräckliga uppgifterna kommer fram i samband med en domstolsförhandling i London.

Johnny Depp, 56, ska ha skickat sms med det grova innehållet till sin vän Paul Bettany, 48, som också är skådespelare. Johnny Depp var på plats i domstolen när innehållet i textmeddelandet från 2013 lästes upp.

Bild 1 av 8johnny depp domstol amber stor 2 - Stoppa Pressarna

Johnny Depps textmeddelanden där han hotar att "bränna" och "dränka" ex-frun Amber Heard kommer nu fram i en rättegång i London.
Bild 2 av 8johnny depp domstol amber stor6 - Stoppa Pressarna

Johnny Depp har stämt sin exhustru på närmare 500 miljoner kronor för ärekränkning. Och han har även stämt tidningen The Sun.
Bild 3 av 8johnny depp domstol amber stor7 - Stoppa Pressarna

The Sun har kallat Johnny Depp "hustrumisshandlare" och just nu pågår rättegången i London efter att filmstjärnan stämt tidningen.
Bild 4 av 8johnny depp domstol amber stor5 2 - Stoppa Pressarna

Johnny Depp och Amber Heard smutskastar varandra i domstolsdokument och "Pirates of the Caribbean"-stjärnan har stämt ex-frun på 50 miljoner dollar.
Bild 5 av 8johnny depp domstol amber stor3 - Stoppa Pressarna

Johnny Depp och Amber Heard var bara gifta i två år.
Bild 6 av 8johnny depp domstol amber stor1 - Stoppa Pressarna

I domstolsförhandlingen i London framkommer sms och e-mail som Johnny Depp skickat till sin vän och skådespelarkollega Paul Bettany.
Bild 7 av 8johnny depp domstol amber stor2 - Stoppa Pressarna

Amber Heard har i sin tur stämt Johnny Depp.
Bild 8 av 8johnny depp domstol amber stor4 - Stoppa Pressarna

Johnny Depp menar på att det var Amber Heard som var "angriparen" i parets relation.

­– Låt oss dränka henne innan vi eldar upp henne och sedan knullar vi liket för att försäkra oss om att hon är död, skrev Johnny Depp.

Johnny Depp är på rättegången i London med anledning av att han stämt tidningen The Sun som pekat ut honom som en hustrumisshandlare. Även andra grova sms lästes upp i rättssalen och i ett av de berättar Johnny Depp om hur han knarkat och krökat i flera dygn för att sedan få vansinnesutbrott på ex-hustrun.

Johnny Depps advokat menar på att uppgifter som visar att det är Amber Heard, 33, som ljuger om den stormiga relationen kommer komma fram.
– Vad gör The Sun för att hålla liv vid Amber Heards bluff? Jo av ett stort antal sms och e-mail väljer man att plocka ut ett enstaka medan det finns massor av exempel på att det var hon som var angriparen i förhållandet, säger Johnny Depps advokat, David Sherborne, skriver New York Post.