Annons

Kändisar du inte trodde var traders

Många kändisar kommer ut och diskuterar sina egna investeringar frekvent. Mårten Andersson är en svensk kändis som vid ett flertal tillfällen diskuterat och gått ut med information om sina stora bitcoin-investeringar. Som många redan läst så har det på sistone lett till stora förluster, vilket han har lyft i sin egen podd ”Dom kallar oss krypto”.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

| 2022-09-19 kl 06:05 |

ProvaPremium

Men, det finns förstås även kändisar som lyckats bättre med sina investeringar. I den här artikeln kommer vi fokusera på kändisar som man aldrig kunna gissa att de var traders. Tyvärr hittade vi inga svenska kändisar som gått ut med sitt valutahandlande. Traders, som i detta sammanhang innebär att man handlar med valutor, blir allt vanligare och här kommer du även få tips på hur du själv kan börja handla på detta sätt. 

Vilka oväntade kändisar är traders?

Bild 1 av 1pengar - Stoppa Pressarna

Trading är vanligare än man kan tro, och listan på kändisar som handlar med valutor är mycket längre än så här. Dock pratas ämnet inte mycket om, och det är svårt att veta exakt vilka det är som gör det och vilka som inte gör det. Men, i den här listan kommer du hitta tre kändisar som bekräftats syssla med trading. Du lär finna att det inte alltid är de mest väntade. 

Michelle Williams

Denna amerikanska skådespelerska har pratat öppet om sin forex trading. När man tänker på den genomsnittliga tradern så är det kanske inte detta man tänker sig. En väletablerad och duktig skådespelerska.