Skilsmässa

Mediemogulen Rupert Murdoch i ny miljard-skilsmässa

Det kostar att ligga på topp.
Nu skiljer sig mediemogulen Rupert Murdoch för fjärde gången.
Det kan bli rekorddyrt.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2022-06-23 kl 06:15 |

ProvaPremium

Om man är lite till åren kommen som 91-årige Rupert Murdoch kan man ju tycka att man vill ägna de sista åren åt något annat än att sitta med advokater och betala ut en massa pengar. Mediemogulen lär dock bli så illa tvungen.

Nu står det klart att Rupert Murdoch skiljer sig från hustrun Jerry Hall, 65, enligt New York Times , rapporterar Expressen.

Bild 1 av 7

Nu skiljer sig mediemogulen Rupert Murdoch från Jerry Hall. Det blir 91-åringens fjärde skilsmässa.
Bild 2 av 7

Rupert Murdoch och Fox News-direktören Jack Abernethy lämnar en restaurang på Manhattan.
Bild 3 av 7

Rupert Murdoch och ex-hustrun Wendi Deng på Oscars-galan 2013.
Bild 4 av 7

Här är gänget bakom HBO-serien "Succession" som i många avseenden är inspirerad av Rupert Murdoch. Brian Cox i blå kavaj spelar mediemogulen som förbereder sig på att lämna ifrån sig makten till sina barn.
Bild 5 av 7

Jerry Hall och Rupert Murdoch skiljer sig efter 7 år tillsammans. Jerry Hall var tillsammans med Mick Jagger i 22 år.
Bild 6 av 7

Här är Jerry Hall och Rupert Murdoch på en middag i Vita huset med Donald Trump och franske presidenten Emmanuel Macron.
Bild 7 av 7

Rupert Murdoch med döttrarna Chloe och Grace Murdoch och ex-frun Wendi Deng Murdoch på en välgörenhetslunch i New York 2019.

Den australiensiske mediemagnaten har en viss vana sedan tidigare. Det är fjärde gången Rupert Murdoch går igenom en skilsmässa och han är även van vid att det kan bli dyrt, en skilsmässa gick på över 17 miljarder kronor.

Det är sju år sedan den tidigare modellen och Mick Jagger-flickvännen Jerry Hall blev tillsammans med Rupert Murdoch. Den långa modellen från Texas har fyra barn med Rolling Stones-sångaren som hon aldrig var gift med – de bägge hade dock ett 22 år långt förhållande.