North Wests garderob värd sju miljoner

Kanye West och Kim Kardashian gillar att skämma bort sin dotter. North West fyllde nyligen ett år. Men hon har redan hunnit bygga upp en garderob värd hisnande sju miljoner kronor.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Anders Nilsson

| 2014-08-25 kl 09:13 |

ProvaPremium

Bara det bästa duger åt Kims, 33, och Kanyes, 37, dotter. Stjärnföräldrarna har ett brinnande intresse för exklusiva designerkläder och har redan introducerat North, 14 månader, för modevärlden.

– Kim och Kanye ser North som en förlängning av dem själva så det är ingen överraskning att det är världens mest glamourösa bebis. De är beroende av att skämma bort henne, säger en källa till Star Magazine enligt Expressen.

Bild 1 av 3north stor1 3 - Stoppa Pressarna

North West är en av Hollywoods mest bortskämda bebisar.
Bild 2 av 3north stor2 1 - Stoppa Pressarna

Kanye West ska ha varit i kontakt med flera modeskapare för få specialbeställda varor till dottern.
Bild 3 av 3north stor3 1 - Stoppa Pressarna

North matchar ofta mamma Kim Kardashian.

Dotterns garderob har ett värde på runt sju miljoner kronor. Till några av favoritmärkena hör Givenchy, Gucci och Louis Vuitton.

Kim och Kanye har också köpt en pälsrock till sin ögonsten för runt 140 000 kronor, designad av Karl Lagerfeld.

Pappa Kanye ska även ha varit i kontakt med flera modeskapare för att få dem att göra specialbeställda varor till dottern.
– Kanye har fått Hermes att designa en mini-version av Birkin-väskan till North. Kim har redan påbörjat en samling med handväskor åt henne, säger källan till Star Magazine, skriver Expressen.

När rapparen nyligen var i Paris ska han ha köpt ett halsband med rubiner och pärlor till North – och försäkrade det för 3,5 miljoner kronor.