Porrstjärnan avslöjar: Så var Trump i sängen

Sådan är president Trump som älskare.
För de som vill veta finns nu facit.
Porrstjärnan Stormy Daniels avslöjar allt.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jennifer Erixon

| 2018-08-31 kl 16:32 |

ProvaPremium

Donald Trump, 72, har det minst sagt tufft just nu.

Specielle åklagaren Robert Mueller, 74, leder Rysslandsutredningen där han försöker hitta ett samband mellan Donald Trumps presidentvalskampanj och Ryssland – hittills har han inte hittat något.

Bild 1 av 11trump som alskare stor 2 - Stoppa Pressarna

Stormy Daniels berättar nu hur Donald Trump är i sängen. De bägge hade en affär 2006 på Trumps hotellrum efter att de mötts på en välgörenhetstillställning i golf.
Bild 2 av 11trump som alskare stor7 - Stoppa Pressarna

Robert Mueller är den särskilde åklagaren som leder Rysslandsutredningen mot Donald Trump. Han har inte hittat någon Rysslandskoppling men springer på en massa annat smaskigt hela tiden.
Bild 3 av 11trump som alskare stor10 - Stoppa Pressarna

Paul Manafort är Trumps förre kampanjchef och fälld för åtta fall av bedrägeri. Han riskerar ett långt fängelsestraff men nu spekuleras det i att Trump kommer benåda honom då Manafort varit lojal och inte talat om presidenten.
Bild 4 av 11trump som alskare stor11 - Stoppa Pressarna

Stormy Daniels blir numera anlitad för alla möjliga evenemang. Förra veckan var hon i England och agerade som domare på en skönhetstävling för gay-killar.
Bild 5 av 11trump som alskare stor12 - Stoppa Pressarna

Donald Trump riskerar som en följd av utbetalningen till Stormy Daniels i förlängningen att ställas inför riksrätt och bli av med jobbet, det hänger dock på om demokraterna vill och kan driva frågan i senaten där republikanerna är starka.
Bild 6 av 11trump som alskare stor6 - Stoppa Pressarna

Stephanie Gregory Clifford, mer känd som Stormy Daniels är född i Baton Rouge i Louisiana, hon är en erotisk dansare, porrskådespelare och porrfilmsregissör.
Bild 7 av 11trump som alskare stor5 - Stoppa Pressarna

Stormy Daniels advokat Michael Avenatti har talat om att han ska försöka bli president i USA.
Bild 8 av 11trump som alskare stor1 - Stoppa Pressarna

Stormy Daniels har blivit en megakändis i USA.
Bild 9 av 11trump som alskare stor2 - Stoppa Pressarna

Donald Trump är pressad från flera håll. Han hävdas även ha gjort sin hushållerska med barn.
Bild 10 av 11trump som alskare stor3 - Stoppa Pressarna

Stormy Daniels och hennes advokat Michael Avenatti intervjuas av amerikanska Vogue.
Bild 11 av 11trump som alskare stor4 - Stoppa Pressarna

Trumps före detta advokat Michael Cohen som erkänt att han betalat ut 130 000 dollar till Stormy Daniels på presidentens order.

Men sidospåren som åklagaren springer på är tillräckligt jobbiga för den kontroversielle presidenten. Paul Manafort, 69, presidentens före detta kampanjchef, har befunnits skyldig till åtta fall av bank- och skattebedrägeri. Och han kan komma att ställas inför rätta för flera brott.

Än mer pinsamt för Donald Trump är det faktum att hans före detta advokat Michael Cohen, 52, som under många år arbetat som Trumps ”fixare”, erkände att han brutit mot kampanjreglerna när det gäller finansiering.

Advokaten har berättat att han betalade ut 130.000 dollar till porrstjärnan Stephanie Clifford, 39, alias Stormy Daniels, och den tidigare utvikningsbruden i Playboy Karen McDougal, 47, på order av Donald Trump.