Utrikes

Putins älskarinna plötsligt gravid igen

Mitt i Rysslands illegala och blodiga invasionskrig av Ukraina kommer sensationella uppgifter från Moskva.
Vladimir Putins älskarinna, den förra elitgymnasten Alina Kabajeva, uppges vara gravid igen.
Tyrannen i Kreml ska ha chockats av nyheten.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2022-05-10 kl 05:12 |

ProvaPremium

Vladimir Putin, 69, är världens mest hatade person. Ingen har undgått Rysslands oprovocerade slaktande av barn, kvinnor och andra oskyldiga samt den fullständigt meningslösa förstörelsen av det civila ukrainska samhället.

Samtidigt verkar Putin och hans älskarinna, Alina Kabajeva, 38, vara helt oberörda av det lidande de ryska styrkorna dagligen orsakar i det södra grannlandet.

Bild 1 av 7

Rysslands blodsudlade diktator borde ha varit glad under firandet av ”segerdagen”, men invasionskriget går dåligt och nu kommer sensationella uppgifter från Moskva.
Bild 2 av 7

Alina Kabajeva var tidigare världens främsta gymnast, men har blivit mer känd som ”Putins hemliga älskarinna”.
Bild 3 av 7

Rysslands ”Führer” och ”Rysslands vigaste kvinna” ska ha två, kanske till och med tre, barn tillsammans. Nu finns uppgifter om Alina Kabajeva väntar en dotter igen.
Bild 4 av 7

Putin hedrar de stupade under världskriget i Moskva, men samtidigt slaktar han oskyldiga barn, kvinnor och andra civila i Ukraina.
Bild 5 av 7

Den 39-åriga före detta gymnasten har en egen festival i Ryssland. Här från årets överdådiga upplaga där Alina Kabajeva prisade Rysslands oprovocerade anfallskrig i Ukraina.
Bild 6 av 7

Inte ens tyrannen kan stoppa allt. Nu smids planer för att lönnmörda Vladimir Putin.
Bild 7 av 7

Det är långt ifrån alla som möjligheten att få en egen festival, i Europas största stad, oerhört påkostad och sänd i landets absolut största TV-kanal. Alina Kabajeva är priviligerad.

Han har ägnat tiden åt att styra krigsmaskinen samt göda propagandaapparaten och den ryska befolkningen med fantasier och bisarra lögner. Hon har ägnat de senaste veckorna åt sin egna gymnastikfestival, ”Alina Festival”, som skulle hedra minnet av de stupade i andra världskriget, men istället blev megafon till stöd för landets attack på Ukraina.

Stoppa Pressarna har utförligt skrivit om den förra världsstjärnan i gymnastik och hur hon i allra högsta grad varit delaktig i att gömma en del av alla de miljarder som ”Monstret i Kreml” stulit från den egna befolkningen genom åren.