Vad är det för jobb Dessie har varje dag från tidig morgon till sen em/kväll??

Dessie har uppdaterat bloggen idag för att berätta om att hon spelade in en podcast igår och sedan åt mat med en vän. Hon skriver i inlägget att hon somnar senast kl 23 på kvällarna då hon i princip inte kan hålla sig vaken efter kl 23 men trots det så uppdaterade hon instagram vid halv 2/2 tiden inatt efter att hon kom hem.
Det är heller inte första gången som Dessie lagt upp något på instagram mitt i natten även fast hon skriver att hon inte kan hålla sig vaken efter kl 23. En läsare påpekade detta bland hennes kommentarer och Dessie svarade då med att hon inte vet exakt tid som hon uppdaterade instagram inatt men att hon slockade direkt efter.
Hon skriver också blande kommentarerna att hon går upp bra mycket tidigare än kl 8 på vardagar då hennes son har dagis och hon har jobb. Men trots att Dessie går upp mycket tidigare än kl 8 på vardagar för jobb så står hennes blogg oftast tom ändå eller så lägger hon upp något senare på em och skriver att hon inte hunnit blogga. Trots att hon ofta skriver om sina hemliga möten, jobbluncher osv osv så finns det en fråga många undrar över, vad jobbar Dessie med från morgon till em/kväll varje dag måndag till fredag???

2017 02 21 21 51 46 - Stoppa Pressarna

2017 02 21 21 55 05 - Stoppa Pressarna

2017 02 21 22 00 13 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar