Var det Blondinbella eller barnen som ville?

Den 24 juli skrev Blondinbella såhär:
” Barnen ska vara hos sin farmor och farmor ute på Vindö i två dagar så jag åker iväg imorgon en kortis.”
Den 25 juli skrev hon såhär:
”Jag är bara här i 48 timmar medan barnen ville vara hos sin farmor och farfar. Sedan jag dom en vecka till  (Odd jobbar nästa vecka). Det är så fint här, jag älskar franska rivieran!”
Den 27 juli skrev hon såhär:
”Jag börjar den 6 augusti igen så det väntar barndagar fram till onsdag (Odd och jag delar upp sista veckan innan förskolan börjar, han tog tre dagar på min och jag tar tre dagar av hans vecka). Och sedan väntar semestern sista resa fram till söndag.”
Är det bara jag som inte får ihop det? Först fattade jag det som att hon låter farmor ha barnen för att hon ska resa iväg. Sedan berättar hon att det är barnen själva som valt att dom ville åka till Farmor och därför passade Blondinbella på att resa iväg eftersom hon ska ha barnen en vecka till pga att Odd jobbar. Och till sist så berättar hon att Odd tog 3 av hennes dagar så hon tar 3 av hans dagar. Så var det Odd som ville ha barnen med till farmor eller bad Blondinbella Odd att ta barnen för att hon skulle resa? Och om Odd jobbar hela den här veckan varför har inte Blondinbella barnen hela veckan istället för bara 3 dagar när Odd tagit så många av hennes dagar sista året? Om nu Blondinbella väljer att låta sina barn vara hos farmor på hennes dagar för att barnen ville det så borde hon inte skriva att eftersom Odd fick 3 av hennes dagar så får hon 3 av Odds dagar.
Kan de helt enkelt vara så att när Odd frågade Blondinbella om hon kunde hjälpa honom den här veckan medans han jobbade så var han tvungen att ta lika många dagar på hennes vecka som hon tar på hans?

2018 08 01 09 15 52 - Stoppa Pressarna

2018 08 01 09 16 30 - Stoppa Pressarna

2018 08 01 09 14 24 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar