Vet Sarah Tjulander vad hon säljer?

Sarah Tjulander säljer skönhetsprodukter och jag berättade för några dagar sedan om hur hon ville ha produkttestare men att produkttestarna själva var tvugna att betala 1300 kr för att vara det. Hela företaget som Sarah jobbar för är ett pyramidspel där hon säljer varor för 20 tusen men får bara själv behålla 6000 kr av dessa pengar.
Det har tidigare varit diskussioner kring produkterna som hon säljer och många anser att hon lurar sina läsare till att köpa produkter som inte är bra. Här nedan ser ni en bild på vad ”mudmasken” som Sarah säljer innehåller, jag har fått information om att flera personer ska ha fått brännskador efter att ha användt deras produkt men hur sant det är är oklart men letar vidare om det. Sarah väljer dock att inte skriva någonting om produkten när hon gör smygreklam för den på sin instagram, flera har frågat efter priser osv men hon tar enbart allt sådant på pm.
Varför Sarah väljer att skriva att det är hennes produkter är oklart då hon enbart är en återförsäljare till produkterna.
Här nedan är några punkter som står med i avtalet som Sarah var tvungen att godkänna för att få sälja produkterna:

*Du kommer att betalas bonus baserat på försäljning och inte antalet timmar du jobbar med att sälja produkten
*Du är själv ansvarig för förluster
*Du måste själv betala för försäkringspremier och licensavgifter men även erhålla ett skatteidentifikationsnummer om det behövs
*Du har ansvar för alla kostnader utan ersättning eller garantier från företaget
*Du behandlas inte som en anställd i ett skattehänseende
 
Längre ner står det att personen som säljer för dom ansvarar för sina egna skyldigheter, läser man snabbt igenom avtalet så märker man hur företaget ser till att dom inte har några skylldigheter alls mot säljaren. Så vad som än händer säljaren under tiden dom jobbar ihop är säljarens problem och företaget hjälper ingen av säljarna med någonting. Det har också kommit fram att dom som väljer att sälja dessa produkter inte får någon utbildning alls angående vad produkterna innehåller utan dom ska bara få folk att köpa dom.  Det finns en tjej vid namn Christina som har jobbat med samma företag som Sarah och hon har nu gått ut med vad som egentligen gällde när man jobbade med samma produkter som Sarah.
HÄR och HÄR kan ni läsa inlägg från Christinas blogg.
 
En tjej som har jobbat med Sarah och hennes sambo har hört av sig och vill berätta hur det var att jobba med Sarah i hennes team så det kommer ett till inlägg om detta framöver.
 
 
 

img 4189 - Stoppa Pressarna

2017 03 15 09 58 52 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar