Vissa influencers är inte glada över Ida Wargs framgång

@Ida Warg har haft en frågestund på sin instagram. Här nedan kommer alla frågor och svar till er som missade att se alla hennes inlägg på instagram.

@Fråga: Hur är vädret i Spanien på vintern?
@Svar: Här är det vinter och det brukar vara runt 14-18 grader på dagen och lite kallare på natten. Oftast är det sol men kan vara några regndagar per månad. Men bäst av allt är att det är ljust ute mellan 9-19- Mörkret är det värsta med Sverige tycker jag.

@Fråga: Testat botox?
@Svar: Testat en gång men såg ingen skillnad för använder inte pannan i mitt kroppsspråk. Men här i Spanien kisar jag mycket pga solen så ska nog göra botox där efter graviditeten.

@Fråga: Vad är din framtidsvision?
@Svar: Att få leva frisk och lycklig tillsammans med min familj. Sedan jobba och driva Ida Warg Beauty till ett stort internationellt skönhetsbolag.

@Fråga: Vad hade du sagt till ett par som är super sugna på att skaffa barn och är 26 år?
@Svar: Känns din partner som en person du skulle vilja ha barn med även om det skulle ta slut och ni har karriär och de perngar ni vill ha så kör. Annars skulle jag råda att vänta några år där det är svårare att få ihop karriär när man har barn.

@Fråga: Hur länge kommer parfymer finnas?
@Svar: Vi hade tänkt tills lagret är slut, dvs limited edition. Men sååå många som vill ha kvar dem så vi ska kolla på möjligheten. Men just nu är planen tills lagret tar slut.

@Fråga: Var säljs din parfym?
@Svar: Säljs bara på idawargneauty.se. Vi har några doftprover kvar så passa p att beställa dem.

@Fråga: Vem tjänar mest, du eller Pärlan?
@Svar: Jättesvårt att svara på. Olika år vad vi omsätter och vi äger ju också båda framgångsrika bolag som är värderade högt. Vi tar ut ungefär lika mycket lön men sedan tar vi båda utdelning och det varierar också. Jätteoklart men ganska lika. Sedan är jag kanske lite bättre på att spara. Kommande år ska jag vara mycket ledig från samarbeten och det kommer ju påverka min omsättning mycket. Kommer mest satsa på Ida Warg beauty och ta hand om min kropp och vara med mina barn. Men så värt det.

@Fråga: Tänker du föda i Spanien?
@Svar: Yes kommer föda här.

@Fråga: Upplever du att andra influencers är genuint glada över din framgång?
@Svar: Olika. Vissa ja, andra nej.

@Fråga: Vill ni ha mer barn efter henne?
@Svar: Nej. Jag kommer inte gå igenom en graviditet till. Om vi skaffar ett till barn så vill jag ha ett fosterbarn.

@Fråga: Vilka andra influencers skulle du klla dina vänner?
@Svar: Alexandra Bring, Sanne Alexandra, Katrin Zytomierska, Therese Lindgren, Daniel Paris, Sabina Deciree, Viktor Frisk, Victoria Törnegren. Sedan finns det många andra jag tycker är magiska.

@Fråga: Vilken foundation använder du oftast?
@Svar: Oftast ingen utan bara BUS. När jag använder har jag NYX tinted med spf. Den är magisk.

@Fråga: Tröttnar du aldrig på värmen och saknar den svenska hösten?
@Svar: Svenska hösten är supermysig…i en vecka. Föredrar vädret här alla gånger. Får typ svensk höst här (fast ljus) dec-feb. Då kan man ha stickad tröja och tända ljus men ändå njuta av sol och ljus.

@Fråga: Har du önskemål för din förlossning? Smärtstillande? Ställning?
@Svar:Ge mig all smärtlindring jag kan få, med Elvis fick jag många tips att köra utan och att ligga i vatten skulle vara smärtlindrande. Alltså NEJ. Epidural är magi. Tycker alla borde unna sig, vill föda ståendes på knä som sist men vet inte om man får det här. Verkar som de flesta ligger ner.

@Fråga: Varför flyttade ni till Spanien?
@Svar: Var inte meningen vi skulle flytta men eftersom vi inte hade något boende i Sverige och bygglovet lyste med sin frånvaro drog vi till vår semester lägenhet i Marbella. Sedan hittade vi huset och har fortfarande inget bygglov så där av blev vi kvar för att vi inte har boende i Sverige. Jag klagar inte. Gillar Spanien mer för varje dag och så kul att ge Elvis det här livet och att han trivs på förskolan och har skaffat massa vänner här.

@Fråga: Har karriär alltid varit viktigt för dig?
@Svar: Fick ett kontokort med hela mitt barnbidrag när jag var 12 och fick ha hand om min egen ekonomi så insåg fort att det inte räckte långt. Jag började jobba som städerska när jag var 13 och sedan dess har jag alltid sommar- och extrajobbat. På restauranger, pizzeriea, klädbutik, hemtjänsten, Max, telefonförsäljare, Ica, danslärare osv. Viktigaste för mig jag alltid varit att få känna mig självständig. Sedan satsade jag på dansen vilket jag visste inte var välbetalt men har alltid drivits av passion och mål och inte bara pengar. Många jobb har ju varit ”brödjobb” som jag haft för att överleva eller klara ett ekonomiskt mål som att köpa en lägenhet. Men det som alltid varit viktigast för mig är att tycka det är kul att gå till jobbet. Man spenderar de flesta timmarna där så hellre ett indre betalt jobb och ha kul än ett välbetalt som man mår dåligt av att gå till. Dock med undantag om man har det välbetalda jobbet på bestämd tid för att nå ett ekonomiskt mål, då funkar det för mig.

@Fråga: Vilken serie av dina hårprodukter använder du mest?
@Svar: Jag älskar både volym och Plumping så kör varannan. När volym är slut tar jag en ny Plumping. Sedan har jag alltid silvershampo i innan volym eller Plumping och moisturizing inpackning i topparna minst en gång i veckan.

@Fråga: Vilket språk pratar pedagogerna med Elvis på förskolan?
@Svar: De pratar engelska och spanska med honom. Mest engelska. De säger att han förstår all spanska och all engelska på förskolan. Han har även börjat prata en del engelska hemma.

@Fråga: Finns det några hus som är billiga eller nåt område som är billigare?
@Svar: Ja det finns billigare och dyrare områden. Man får mycket mer för pengarna här än tex i Stockholm. Bäst är att kontakta en mäklare om man är intresserad att köpa som plockar ut objekt efter ens önskemål. Jag har världens bästa mäklare så är ni intresserade på riktigt så maila mig på [email protected] så kopplar jag ihop er.

@Fråga: Har du något tips på bra mäklare i Spanien? Vilka områden upplevs ”säkrare” än andra?
@Svar: Jag har som sagt bästa mäklaren som är så pålitlig vilket folk inte alltid är. Är man seriöst intresserad kopplar jag gärna ihop er. Gated community är oftast säkrast  men ju finare man bor desto större risk. Dock vår lägenhet som vi äger är inte gated och det har aldrig varit inbrott i det området.

@Fråga: Brukar du yoga när du är gravid?
@Svar: Gjorde det v 20-25 men efter det gick det inte då jag fick sura uppstötningar, längtar efter yoga.

@Fråga: Hur många anställda har du?
@Svar: En + mig på Ida Warg och 10 på Ida Warg Beauty.

@Fråga: När tror ni bebis kommer? Föddes Elvis innan, på eller efter bf?
@Svar: Jag tror och hoppas någon v innan BF. Elvis kom 5 dagar innan.

@Fråga: Kommer ni göra bodymist?
@Svar: Vi har ju en body & face mist som är återfuktande och sååå härlig. Menar du body mist som är doft/parfym så kommer du nog bli glad över kommande släpp.

@Fråga: Vad är viktigt innan man skaffar barn? Förutom ekonomi, måste man ha fast jobb?
@Svar: Viktigast av allt är att man skaffar barn med en partner det skulle funka med ifall det tar slut. Är det mycket drama och svartsjuka mm i förhållandes hade jag inte vågat. Sedan för mig var boende och en bra ekonomi väldigt viktigt.

@Fråga: Har du alltid smink på dig?
@Svar: Nästan aldrig här i Spanien. Bara de dagar jag ska spela in något eller ska på middag/dejt/fika.

@Fråga: Du känns väldigt ödmjuk är det ”svårt” att hålla fötterna på jorden eller är det sån du är?
@Svar: Tack det gör mig väldigt glad att höra. Har alltid sagt till mina nära att tappar jag fotfästet så ta ner mig. Jag är bara sådan tror jag och tycker inte alls det är svårt. Har kvar alla mina gamla vänner och håller fokus på det som är viktigt i livet. Skulle aldrig behandla människor olika bara för att någon anses vara känd eller ha status. Så oviktigt i mina ögon. Älskar människor med härlig och positiv vibe.

@Fråga: Hur länge är det värme hos er?
@Svar: Kan ju inte garantera men brukar vara hela oktober ut.

@Fråga: Vad har ni för nappflaskor till lillan?
@Svar: Köpte några spanska giftfria. Så fina. Kan kolla upp märket.

@Fråga: Vilken storlek har du på fötterna?
@Svar: Hade 37 men efter Elvis graviditet 37,5/38

@Fråga: Har ni varmt i Spanien nu?
@Svar: Supervarmt idag. Runt 30 tror jag.

@Fråga: Kommer dina föräldrar och hälsar på?
@Svar: Ja i slutet av oktober.

@Fråga: Hur mår du?
@Svar: Jag mår ganska bra idag förutom lite trött och foglossning.

2021 09 17 23 03 03 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar