- Senaste nytt från kändispressen

Svenskabloggare

Svenskabloggare

Resten av Rickys mail

30 juli, 2016 | 13:49

Eftersom inte alla mailen fick plats i förra inlägget så kommer här dom två andra mailen.

Att dessa läggs upp nu är för att Foki valt att gå ut med mail från Ricky och henne så därför får ni nu ta del av hela mailen som Ricky mailade in till skvallerbloggarna 2014.

 

Bilderna tillhör svenskabloggares.se

Rickys mail

30 juli, 2016 | 13:28

Jag lovade er att ni skulle få läsa alla Rickys mail som han skickade angående Foki. Eftersom det är så många så får jag dela upp dom och här är det första och andra mailet som han skickade och det var början på att han offentligt hänge ut Foki på alla skvallerbloggar och flashback.

 

Bilderna tillhör svenskabloggares.se

Är Kissies blogg sexistisk?

30 juli, 2016 | 10:03

Kissie har skrivit om ett tivoli som hon besökt i Spanien och hon tyckte att spökhuset var väldigt sexistiskt eftersom dom hade bilder på lättkläddatjejer inne i huset som blev mördade av monster. En läsare frågar nu Kissie hur det kan vara sexistiskt när hon själv lägger upp bilder på sig själv där hon är väldigt lättklädd vilket läsare anser är sexistiskt.

 

Tycker ni att Kissies blogg är sexistiskt och tycker ni att Kissie överdriver kring spökhuset?

Faksimil: kissies.se

Dessie uppdaterade inte för att hon reste utomlands

30 juli, 2016 | 9:45

Efter att det varit tyst på Dessies blogg nästan två dagar så har hon nu uppdaterat. Just ni befinner hon sig i Grekland och och valde att resa iväg utan att skriva ut på bloggen att hon reste.

Man kunde redan igår se på snapchat att hon var utomlands men tyvärr så har hon blockerat  mig på snapchat så såg inte det.

 

Eftersom jag är blockerad så får ni jättegärna skicka in tips om ni ser något intressant på Dessies story på snapchat och tips kan ni skicka in till svenskabloggare@hotmail.com

Bilden tillhör Dessie

Blondinbella skaffar ett till barn när LCC omsätter 100 miljoner

29 juli, 2016 | 21:59

Tydligen ska Odd idag ha sagt att han vill att dom ska skaffa ett till barn nu men det ville inte Blondinbella. Hon gav svar till Odd att dom kan prova att skaffa barn när hennes företag LCC omsätter 100 miljoner och detta hoppas hon på ska ske år 2020.

Faksimil: Blondinbella.se

Sprinkle-block

Senaste från På Löpet

Stjärnans heta natt med kungavännen

Ricky Martin och hans pojkvän har varit på en hemlig kärlekssemester i Stockholm. 

En natt festade de loss hos porrmiljonären och kungavännen Lars Axelsson. 

– Oh, vilken natt, skriver stjärnan på Instagram. 

lördag 30 juli 2016