- Senaste nytt från kändispressen

Svenskabloggare

Svenskabloggare

Odd har rakat av sig håret

26 augusti, 2016 | 6:29

Vi är alla vana med att se Odd med hår och i en frisyr men inte längre. Nu har Odd rakat av sig håret efter att han blev missnöjd hos frisören.

Bilderna tillhör Odd och Blondinbella

I samarbete med rofa.se

25 augusti, 2016 | 14:52

Sponsrat inlägg

 

Det finns en hemsida som heter rofa.se som säljer personliga presenter på nätet. Om du vill ge någon något extra unikt och personligt så är det den här hemsidan som du ska besöka för där kan du finna presenter för alla tillfällen som tex dop, födelsedagar, bröllop osv.

Det som gör deras varor så extra unika är för att du kan få din egna text graverad på alla deras produkter, och allt detta för att göra just DIN present extra personlig.

Här nedan ser ni bilder på mina absoluta favoritprodukter från hemsidan och här är lite information kring produkterna:

 

Badrock: Detta är en badrock som passar både damer och herrar och den är gjord i frotté med personlig brodyr, mysig att vira in sig i efter ett långt bad.

 

Klocklåda: Denna lyxiga klocklåda är perfekt för en klocksamlare, den är gjord i trä med personlig gravyr.

 

Snapback: Detta är en keps för barn där du kan få barnets namn broderat på kepsen.

 

Så om ni vill besöka hemsidan för att hitta en helt personlig gåva till dig själv eller någon annan så kan ni klicka HÄR

OBS: Detta är ett reklaminlägg

Engående tiderna på inläggen

25 augusti, 2016 | 14:17

Som ni märkt så kommer inlägg upp men det står att dom kom upp den 25 (och sedan tiden) men att det står så är för att det var då inläggen skrevs och lades in som tidsinställda. Har försökt ändra detta så det står datum och tid som inlägget kommer upp inte när det skrevs men har inte fått ordning på detta ännu men ville förklara så ni inte undrar vad som händer med just det.

 

Mvh

Minns ni Kissies och Peters podcast?

25 augusti, 2016 | 13:18

För 3 år sedan så startade Kissie och hennes bror Peter en podcast som dom gjorde totalt 15 avsnitt av och ni hittar alla HÄR.

Här nedan kan ni lyssna på några av som avsnitt som dom spelade in.

 

Vad tyckte ni om deras podcast och skulle ni vilja att dom startade upp den igen?

Dessie hänger ut ip-adresser

25 augusti, 2016 | 13:14

Nu har Dessie gjort samma sak som Kissie gjort massor av gånger och det är nämligen att hänga ut läsares ip-adresser. Hon gör detta för att visa sina läsare vad hon faktiskt får läsa varje morgon när hon kollar sina kommentarer och detta är en anledning till varför hon inte vill dela med sig av saker på bloggen.

Trots att hon för två dagar sedan (3 dagar då detta är tidsinställt) skrev att hon vill stänga ner alla sina sociala medier och bara privat så skriver hon nu att hon inte kommer att stänga ner sin blogg men att hon hoppas att folk tänker efter innan dom kommenterar.

 

Faksimil: Dessies.com

Sprinkle-block

Senaste från På Löpet

Maddes osmakliga lyxliv får kritik

Madeleine shoppar kläder och väskor för hundratusentals kronor. 

Nu får hennes extravaganta liv med lyxresor och svindyra krogbesök skarp kritik 

– Att hon håller på som hon gör är osmakligt, säger en källa. 

lördag 27 augusti 2016