- Senaste nytt från kändispressen

Svenskabloggare

Svenskabloggare

Kör Catrin Hedlund utan körkort?

24 maj, 2016 | 22:50

Det kom fram efter rättegången att Catrin fått sitt körkort indraget pga rattfylla men trots detta så är det flertal personer som sägs ha sett henne köra bil sista tiden. En del trodde att hon fått tillbaka körkortet men så är inte fallet utan hennes körkort är indraget till och med 11 April 2017.

Så om det nu är som en del skriver ut om att hon fortfarande kör bil så gör hon det olagligt utan körkort.

Det har även kommit ut uppgifter på internet om att hon har skulder hos mer än 7 inkassobolag, det finns just nu information om hur mycket skulder hon har hos 7 inkassobolag och totalsumman ligger på 328 400 kr men hos Klarna har hon inga skulder alls.

 

Eftersom nattstad stängde ner hennes blogg så hittar ni hennes nya HÄR, mailade nattstad men dom har valt att inte svara på varför dom stängde ner hennes blogg så som dom gjorde. Men Catrins blogg har blivit raderad på alla sina inlägg fram tills den 18 maj, hon skriver själv att någon har hackat hennes blogg men dom flesta tror att hon själv har raderat inlägget för att det inte ska finnas bevis för den nya undersökningen som polisen har igång på henne.

Faksimil:catrinhedlund.com

Tv3 startar startar samarbete med Jockiboi

24 maj, 2016 | 22:25

Trots att Jockiboi och Jonna var förlovade sedan innan så valde han att fria till henne under Guldtuben. Nu har tv3 gått ut med att vi kommer få följa parets bröllopsplanering i en serie på tv3play.se med start den 27 juni.

Dom gör detta för att visa Sverige vem den riktiga Jockiboi är, men det är inte allt utan man kommer även att få se själva bröllopet då dom vill dela det ögonblicket med sina tittare.

 

Hade ni tyckt att det vore kul om alla bloggarna som ska gifta sig gjorde samma sak?

 

Faksimil: tv3.se

Statistiken

24 maj, 2016 | 20:27

Ni har precis som jag märkt att det har gått från massor med kommentarer ner till runt 30 kommentarer per dag. Jag har förklarat för er att jag har ungefär samma statistik som jag alltid haft men ni vill att jag ska bevisa det så nu gör jag det för att få bort allt tjat om just detta. Jag använder mig inte av bloggportalen eftersom dom visar fel då dom visar ungefär den statistik man har x4 då dom visar unika besökare per timme men sen går det inte heller att lägag in kodningen för att få den att räkna bloggen när den ligger på den här hemsidan.

Här nedan ser ni en print på min statistik som visar 5 hela dagar samt en halv dag då bilden togs vid 3 på dagen så den visar alltså inte för hela 7 dagar . Här ser ni att på fem och en halv dag (från en punkt till den andra är för en dag) så har jag strax över 30 tusen unika läsare och på en hel vecka ligger det på ca 40 tusen plus/minus precis som statistiken alltid legat på.

Nu när ni fått se att jag inte ljuger för er så hoppas jag att vi kan släppa detta och varför kommentarerna minskat till nästan inga dom senaste månaderna vet jag inte!

 

Utöver detta så vill jag ha eran åsikt kring bloggen då jag lyssnat på er och börjat blogga om fler bloggare, uppdaterar mer, kollar igenom stavningen mer och ändrat hur jag skriver texten. Men utöver detta är det något annat ni skulle vilja att bloggen ändrar så den kan bli bättre?

 

Här nedan ser ni statistiken under en vecka från april och andra bilden är från förra året, och ni kan då se att det ligger på ungefär samma statistik då båda bilderna visar för 6 ej fulla dagar.

 

Mvh/Svenskabloggare

Hade reaktionerna blivit större idag?

24 maj, 2016 | 11:29

i augusti 2012 så skrev Dennis M ett inlägg angående hurvida invandrare ska anpassa sig till det svenska samhället. Han berättade om hur han själv kom till Sverige från Bosnien när han var 2 år och att han och hans familj anpassade sig efter det svenska samhället för att passa in. Vidare i hans text så skrev han att man ska respektera varandras olikheter men att det enligt honom är märkligt att svenskar ska anpassa sig och integreras i sitt eget samhälle när han tycker att det ska vara invandrarna som ska integreras i det svenska samhället.

Han frågade sina läsare om dom tyckte att svenska skulle anpassa sig efter invandrarna eller om det skulle vara tvärtom. Men trots ett sådant känsligt ämne så fick han endast in 60 kommentarer från sina läsare och många höll med honom i vad han skrev.

HÄR kan ni läsa hans inlägg

 

Om Dennis eller någon annan bloggare hade skrivit samma text idag tror ni det hade blivit en större grej av inlägget idag mot vad det blev för 4 år sedan när Dennis skrev sitt inlägg?

 

OBS:Jag kommer kolla kommentarerna i detta inlägget noga så tänk på vad ni skriver då ni ej får kränka varandra eller gå till personangrepp!

Faksimil: dmretro.se/blogg/dennism

Lika som bär?

24 maj, 2016 | 11:01

Genom åren har det kommit in många förslag på personer som läsare tycker är väldigt lika bloggarna. För 4 år sedan så hade Kenza en plåtning och svenskabloggare tyckte att Kenza var oroligt lik sångaren Leona Lewis, här nedan ser ni bilden vad tycker ni är dom lika?

Sprinkle-block

Senaste från På Löpet

Victorias romantiska drömresa

Victoria blev nyligen lycklig tvåbarnsmamma. 

För en tid sedan åkte hon och Daniel på en romantisk minisemester tillsammans. 

Nu gör sig kärleksparet redo för den stundande sommaren. 

tisdag 24 maj 2016