- Senaste nytt från kändispressen

Svenskabloggare

Svenskabloggare

Foki har nu publicerat sina svar till Ricky

29 juli, 2016 | 15:39

En läsare undrade hur det kom sig att Foki bara lade upp så mans er vad Ricky skrivit till henne men inte det hon skrivit till honom. Foki svarade på kommentaren och lade in en länk så man kan se alla henne svar till Ricky både på mail men även på messenger.

Ni hittar länken HÄR och här nedan ser ni vad hon skrivit till honom och man kan se på bildera att hon har blockerat Ricky på messenger.

 

Det har nu varit lugnt längre angående hela Ricky och Foki delen men nu har Foki dragit igång det igen. Tror ni att Ricky även denna gången kommer gå ut i skvallerbloggar med infromation om Foki?

 

Faksimil: fokis.se

Foki lägger upp Rickys mail i bloggen

29 juli, 2016 | 7:19

När det tog slut mellan Foki och Ricky så skickade Ricky ut mail till alla skvallerbloggar där han berättade "sanningen" om Foki. Han berättade om hur det varit han som hade hand om hennes blogg medans hon jobbade och att när det tog slut så fick han inte en enda krona.

Foki erkände att det var Ricky som hade hand om hennes blogg och att det var han som skrev hennes inlägg åt henne. Nu skriver hon i bloggen att han endast hjälpte henne under en period med bloggen men att den personliga delen alltid har varit hennes.

Trots detta så skrev hon efter att det tog slut att han styrde och bestämde över henne samt att han tog över bloggen mer och mer.

 

Foki har nu efter 2 år valt att dela med sig av flertal mail som Ricky skrivit till henne dom sista 2 åren just för att visa sina läsare att det inte är något ont mellan dom samt att Ricky faktiskt fått en del pengar av henne.

 

 

OBS: Kommer uppdatera detta inlägg med mer info när jag kommer hem från jobbet då jag måste rusa till bussen och ni kommer även för första gången ta del av hela mailen som Ricky mailat in till den här bloggen.

Faksimil:Fokis.se

Stödjer Foki djurplågeri?

28 juli, 2016 | 23:23

Genom åren som varit så har Foki ett flertal gånger skrivit ut i bloggen hur hon besökt olika tigerreservat och hon har skrivit hur bra tigrarna blir behandlade och att tigertempel räddar tigrarna. Men nu har det kommit ut hur illa dessa tigrar i Thailand blir behandlade och man kan läsa om att dessa tigertempel som Foki pratar så gott om behandlar sina tigrar lika illa som andra platser med tigrar i Thailand gör.

Läsarna har genom åren gått på Foki om just detta men hon har då valt att radera dessa kommentarer. Även Dennis M skrev några inlägg under 2012 där han försökte visa sina läsare hur Foki stödjer djurmisshandel men det var ingen som trodde på honom då.

När Foki har skrivit om tigrarna så jämför hon dom med tama katter och att första gången hon träffade tigrarna var en av dom bästa upplevelserna hon haft i sitt liv.

 

Tror ni tigrarna har det så bra som Foki skriver och tror ni att hon kommer låta kommentarer kring detta gå igenom i bloggen?

 

HÄR kan ni läsa hela artikeln som finns på expressen.se

Bilderna tillhör Foki

Läsarna tycker inte att Dessie ska sätta diagnos på sig själv

28 juli, 2016 | 23:12

Dessie har tidigare berättat att hon började en utredning för att se om hon har ADHD, men efter att doktorn sa att hon har ADHD så avbröt hon sin utredning och satte en egen diagnos på sig själv. Nu har hon ännu en gång skrivit ett inlägg där hon lagt in en text med punkter på hur en person med ADHD är.

Hon berättar att oavsett om hon har papper på det eller inte så är det såhär hon är som person.

Läsarna har precis som tidigare gått på henne om att hon inte kan sätta en diagnos på sig själv och en läsare undrar hur man som person ens kan vilja ha en diagnos så mycket att man sätter en på sig själv utan en fullständig utredning.

 

Faksmil: Dessies.com

Bloggarnas snapchat

28 juli, 2016 | 13:52

För några månader sedan så lade jag upp en lista med vad alla bloggarna heter på snapchat. Men efter att en läsare frågade förut idag om jag kunde göra en lista med allas snapchat så kan det vara så att fler av er har missat min tidigare lista så här kommer den igen.

*Kissie- hemligtjej91

*Amir-amirbitch

*Angelica Blick- angelicablick

*Bingo- Bingorimer

*Blondinbella- ilowengrip

*Daniel Paris- danielparis

*Dessie- dessienilsson

*Natacha- elena-belle

*Foki- fokiz

*Paow- Paow93

*Viktor Frisk- viktorfrisk

*Kenza- zouitenk

*Saga scott- scottsaga

*Rebecca Stella- rebeccastellas

*Josephine qvist- josephineqvist

*Fanny Lyckman- fannylyckman1

*Alexandra Bring- alexandrabring

*Andreas wijk- andreaswijk

*Ida warg- idawarg

*Aina- ainalesse

*Anna-lisa - annalisaherascu

*Gina Dirawi- anaginas

*Hugo- mollyspappa

*Odd- odd.spangberg

*Paula- pulkans

*Rosanna- rosannacharles

*Sindy- supahnastywtq

*Samir- yehsamir

*Bianca Ingrosso- biancaingrosso1

*Nicole Falciani- nfalciani

*Keela- K33L4

*Annica Englund- Akaannica

*Egoina- egoina

*Dennis M- dennismaglic

 

Listan är uppdaterad med fler bloggare sedan förra listan

Bilderna är från bloggarnas snapchat

Sprinkle-block

Senaste från På Löpet

Stjärnans heta natt med kungavännen

Ricky Martin och hans pojkvän har varit på en hemlig kärlekssemester i Stockholm. 

En natt festade de loss hos porrmiljonären och kungavännen Lars Axelsson. 

– Oh, vilken natt, skriver stjärnan på Instagram. 

fredag 29 juli 2016