- Senaste nytt från kändispressen

Svenskabloggare

Svenskabloggare

20% på allt hos madlady.se

27 juni, 2016 | 17:36

TIPS!

madlady.se har 20% på precis allt tom midnatt. Passa på att klicka hem snygga klänningar, shorts, jumpsuits, you name it!

Du kommer direkt till kampanjen HÄR.

OBS: Detta är ett reklaminlägg

Dessie är oskyldig denna gången

27 juni, 2016 | 13:29

En läsare tyckte att jag skulle ta upp att Dessie snapchatat medans hon kör bil igen då den andra bloggan skrivit om det och att denna blogg tagit upp det flertal gånger tidigare.. Men för att klargöra så är Dessie oskyldig denna gången vilket man ser om man kollar hela hennes story, hon har sin kamera spegelvänd och därför ser det ut som att det är hon som sitter i förarsätet när hon i själva verket sitter på passagerarsidan.

 

Så den här gången gjorde Dessie inget fel.

 

Varför lyfter Kissie fram mobbningen mot hennes bror?

27 juni, 2016 | 9:02

Kissie har listat 8 inlägg som är dom "största" inlägg som hon skrivit under sin tid som bloggare. Det som ligger på plats ett är ett inlägg där hon lagt upp sin brors musikvideo "erektion" för första gången och det inlägget fick in 482 kommentarer men inte vilka som helst. Läser man kommentarerna så kan man se hur läsare mobbar, kränker och förnedrar Peter och varför Kissie valt att låta dessa kommentarer vara kvar är oklart.

Men att hon lyfter fram detta beror nog helt på hennes nya projekt "Skapa skillnad", eller ser ni någon annan anledning till varför hon annars skulle lyfta fram det inlägget med alla dom elaka kommentarerna om hennes bror?

 

Här nedan ser ni några av alla kommentarer som skrivits om Peter i det inlägget.

Faksimil: Kissies.se

 

Det var inte många som ville ha Katrins autograf

27 juni, 2016 | 8:49

Den 12e juni så satt Katrin på akademibokhandeln i MOS och signerade sin bok, dock så ska det enligt läsare knappt ha varit någon som köpte hennes bok under tiden som hon satt där. Det ska enligt en tipsare ha varit exakt likdant när hon satt och skrev autografer på akademibokhandeln på karlaplan, personen som gett in tipset var inne i butiken under 20 min och under den tiden ska en person ha gått fram till Katrin.

 

Vad tror ni, tror ni Katrin överdriver om hur bra hennes bok är och hur alla gillar den när det faktiskt kommit ut på internet om hur många som ogillar den?

Faksimil: katrinz.se

Kissie spelar in en videoblogg med Gunilla Persson

27 juni, 2016 | 8:29

Idag ska Kissie träffa en känd person som enligt henne är den enda som provocerat mer än henne själv och kollar man på bilden så ser man tydligt att det är Gunilla Persson som hon ska träffa. Gunilla och Kissie ska spela in en video till hennes youtubekanal och med glimten i ögat så skriver Kissie att videon kommer ha hundra tusen tittare minst.

 

Vad tror ni att videon kan komma att handla om?

 

Faksimil: kissies.se och mama.nu

Sprinkle-block

Senaste från På Löpet

Sofias heta natt med porrstjärnan

Nu avslöjas det hur prinsessan Sofia har raggats upp av en porrstjärna. 

Under en passionerad natt hånglade hon och porrdrottningen Jenna Jameson upp varandra.

– Hon var garanterat inte dålig, berättade Sofia själv efter kyssarna. 

måndag 27 juni 2016