- Senaste nytt från kändispressen

Svenskabloggare

Svenskabloggare

Varför hjälper inte Hugo till?

26 juni, 2017 | 9:18

Ännu en gång så  har Hugo lagt upp en video på instastory där han visar att han hellre filmar än att göra något åt situationen han filmar. I videon så ser man att barnvagnen med Leonore i har ramlat bakåt men hon verkar inte ledsen.

Molly står och tittar på, Paula knyter skorna och Hugo filmar medans han väntar på att Paula ska knyta klart skorna och plocka upp vagnen.

Bilderna här nedan är printscreens från Hugos instastory

 

Hur hade ni reagerat om det var ni och eran partner väljer att filma istället för att hjälpa till att ta upp vagnen när barnet ligger kvar i den?

Blondinbella har blivit vän med killen som lade ut bilden på instagram

26 juni, 2017 | 9:11

Härromdagen så lade en kille vid namn Randy Goldberg upp en bild från sin semester i Italien. Det han dock inte visste var att på bilden kunde man se Blondinbella med en man och bilden hamnade runt på både skvallerbloggar och nyhetssidor.

Men en sak som nu verkar lite märklig är att Blondinbella lagt upp en bild på henne och Randy där hon skriver att hon haft en rolig kväll med Randy och avslutar med en smiley som gör ett hjärta.

Antingen så har hon kontaktat honom på hotellet efter att ha sett allt som står på media eller så har han kontaktat henne och berättat om att han råkade få med henne på bild.

 

Varför tror ni att Blondinbella från ingenstans väljer att umgås med en man som hon inte känner efter att det kommit ut bland media att han fått med henne på bild? Tror ni att hon kan ha gjort så för att han inte ska ta mer bilder där hon och hennes vän är med på bild?

 

Faksimil: instagram/isabellalowengrip och instagram/Randygoldberg

Kenza gör som Blondinbella gjorde

25 juni, 2017 | 17:06

När Blondinbella gifte sig så var det viktigt för henne att behålla sitt efternamn (Löwengrip) trots att hon även skulle ta Odds efternamn (Spångberg). Detta gjorde hon då hennes efternamn är så starkt inom hennes jobb med social media och hennes företag LCC.

Utöver detta så var det noga att hon och Odd skrev ett äktenskapsförord för att skydda sina företag och sina pengar (vilket var tur då hon nu ska skilja sig).

Nu avslöjar Kenza att även hon kommer att behålla sitt efternamn (Zouiten) samt ta över Aleks efternamn (Subosic) men att detta kommer att ske efter bröllopsresan. Hon nämner även i sitt inlägg att dom kommer att skriva ett äktenskapsförord för men inte bara för att skydda henne utan även Aleks då dom båda har företag vid sidan av det företag dom har ihop.

 

Vilka fler tror ni skulle behålla sitt efternamn om dom gifter sig just för att det är så starkt inom sociala medier?

Jag gissar på:

*Angelicka Blick

*Katrin Zytomierska

*Bingo Rimer

*Viktor Frisk

*Hugo Rosas

*Nicole Falciani

*Daniel Paris

 

 

 

Faksimil: Kenzas.se och bilden tillhör Kenza

Blondinbella är på semester med en kille

25 juni, 2017 | 13:03

Tusen tack till dig som länkade bilden på instagram här bland kommentarerna. Här nedan ser ni bilden som någon skrivit om där man ser att Blondinbella ligger ner och en kille är i vattnet bredvid henne och det ser ut som dom är där i sällskap. Man ser på den bilden och bilden här nedan från hennes egen blogg att det är samma stolar och likadan baddräkt.

 

Uppdatering: Såg att stoppapressarna skrivit en artikel kring detta och ni kan läsa den HÄR.

Faksimil: isabellalowengrip.se och instagram/randygoldberg

Läsarna tror att Blondinbella är på semester med en kille

25 juni, 2017 | 10:14

Innan Blondinbella reste bort över helgen så skrev hon i bloggen att hon skulle resa själv. Men när hon väl hade åkt iväg så började många undra vem som tog alla bilderna på henne och då svarade hon med att hon inte tänker berätta.

Det hon dock berättar är att hon rest iväg med en vän och nu spekulerar läsarna åt alla håll vem det kan vara. Dom analyserar varje bild med hur många väskor det finns, hur många glas osv osv.

Någon skrev att hon/han sett Blondinbella på flygplatsen och skriver att det var en snygg man hon hade med sig och många gissar nu på att det är hennes ex Nils som hon rest bort med. Kollar man Nils instagrams å finns det absolut ingenting som tyder på att han är med på hennes resa. Utöver detta så nämner någon bland Blondinbellas kommentarer att det finns en bild ute på instagram på henne och en kille från resan men vart bilden finns nämns inte bland kommentarerna.

 

Faksimil: isabellalowengrip.se

Sprinkle-block

Senaste från På Löpet

Maddes väninnor kräver skilsmässa

Chris fräcka sätt mot Madeleine gör hennes vänner rosenrasande.

Nu uppmanar de prinsessan att lämna sin skandalomsusade make. 

– Hans beteende drar ner henne i smutsen, säger en av dem. 

måndag 26 juni 2017