- Senaste nytt från kändispressen

Svenskabloggare

Svenskabloggare

Tycker ni att Blondinbella är oklar kring Odds roll i bloggen?

29 april, 2017 | 22:11

Förr kunde man läsa om Odd i Blondinbellas blogg nästan varje dag tills det för några månader sedan blev nästan helt tyst. Många undrade under lång tid varför hon nästan slutat nämna Odd helt i bloggen och till slut så berättade hon varför.

Hon gick ut med att Odd själv bett henne att inte ha med honom i hennes blogg mer men av vilken anledning berättade hon inte. Men trots att hon gått ut med detta så frågar läsarna varje dag varför hon inte nämner blogg och när hon väl nämner Odd i någon inlägg så lyckas dom hitta något fel med det.

Som igår skrev hon att dom hade tagit in på hotell då dom tapetserade i deras hus men eftersom hon inte skrev med Odds namn i inlägget så undrade många om han inte var med dom. Idag nämnde hon att Odd var med och att han hade bokat in en massage till henne och då undrade folk varför han hade gjort det istället för att hon gjorde det själv.

 

Tycker ni att Blondinbella varit oklar med varför hon inte nämner Odd i bloggen mer?

Faksimil: isabellalowengrip.se

25% RABATT PÅ ALLT

29 april, 2017 | 16:04

Detta är ett reklaminlägg

 

 

Hos Uffessakerochting.se kan ni nu handla med 25% rabatt på hela beställningen.

Ange rabattkoden: RABATT i kassan så dras rabatten direkt.

Rabattkoden gäller t.o.m 7 maj

OBS: Detta är ett reklaminlägg

Är det inte djurplågeri för att djuren växt upp i fångenskap?

29 april, 2017 | 9:41

Paow berättar att hon för ett par veckor sedan var med Jocke och Jonna och spelade in en program på skansen. Hon visar upp bilder där hon håller i en sengångare och hon förklarar noga att den inte är drogad och att människor vanligtvis inte få gå in i burarna.

Hon förklarar också att sengångaren är så tam för att den växt upp i fångenskap med människor efter att deras mamma stötte bort sina barn.

 

Anser ni att detta är mindre djurplågeri bara för att dom är uppväxta i fångenskap?

Faksimil: paow.se och bilden tillhör Paoe

Börjar läsarna bli desperata över att få veta vad som händer med Dessies blogg?

28 april, 2017 | 22:38

Nu har Dessies blogg stått helt tom i 14 dagar och hennes senaste inlägg har nu över 200 kommentarer där folk står som frågetecken. Men det verkar som läsarna nu börjar bli desperata över att få veta vad som hänt med Dessies blogg och hennes nylansering av Desiree Nilsson.

En person har även gått in på Kissies blogg och frågat henne om hon vet om Dessie fortfarande jobbar kvar hos lifestyle då Kissie även jobbar hos dom. Kissies svar blev som väntat att hon inte vet samt att hon inte bryr sig.

 

Dessie kommer nog ha det svårare än någonsin tidigare att få igång sin blogg igen om hon planerar att börja uppdatera på den igen.

Faksimil: kissies.se

Katrin ska inte ha fler barn

28 april, 2017 | 22:01

Katrin skrev flertal gånger ut under sin graviditet att hon tyckte det var väldigt jobbigt att gå upp i vikt. Nu har det gått en tid sedan hon fick barn så nu är hon redo att få tillbaka samma form och vikt på kroppen som hon hade innan hon fick sitt tredje och sista barn.

Hon har valt att göra sin resa i samarbete med sin PT Philip Lailani och på hans instagram finns det nu före bilder på Katrin så vi kan få se skillnaden sen när hon är färdig och nöjd med sin resa mot en smalare och tajtare kropp.

 

Faksimil: instagram / katrinzytmierska och instagram/philiplailani

Sprinkle-block

Senaste från På Löpet

Bianca knäckt av Pernillas svek

Bianca Wahlgren tålde inte sin mammas pojkvän. 

Efter en turbulent tid tvingades kändisdottern uppsöka psykolog för att bearbeta den svåra tiden. 

– Vi har haft väldigt jobbiga år då vi inte har varit vänner, berättar hon. 

söndag 30 april 2017