- Senaste nytt från kändispressen

Svenskabloggare

Svenskabloggare

Grattis Odd

27 mars, 2017 | 7:58

Ett stort grattis till Odd som idag fyller 29 år och om ni vill önska honom grattis så kan ni göra det HÄR.

Vi får se om Blondinbella skriver ut något på sina sociala medier om Odds stora dag då hon valt att inte nämna honom så mycket efter att dom haft det turbulent i förhållandet.

Bilden tillhör Odd

Tror ni att vi får ett svar?

26 mars, 2017 | 22:39

Idag har Kissie gjort ett inlägg på bloggen som var ett reklaminlägg och detta är för att hon hängt med sin "dejt" Andreas vilket man kan se på hans instagram. Kissie skrev härromdagen att hon just nu är kär och galen så vi får se när hon väljer att gå ut med att det är Andreas som hon faktiskt dejtar.

Utöver detta så är det någon av hans vänner som kommenterat bilden och frågat om dom är tillsammans så vi får se om han ger något svar på den frågan.

 

Faksimil: hellmers

Äta Pizza ur kartong eller inte?

26 mars, 2017 | 8:58

Alla vet hur bloggarna får kritik för allt dom gör men den här läsaren på Blondinbellas blogg räknade nog inte med att ingen skulle hålla med henne. Blondinbella lade i fredags upp bilder på deras middag som var i form av Pizza och dom valde att äta pizzan direkt ur kartongerna.

En läsare frågade om dom åt direkt ut kartongerna och att hon inte anser att det är fredagsmys utan att dom i alla fall kunde användt en finare dukning. 58 stycken har svarat på kommentaren och alla försvarar Blondinbella och anser att Pizza äte man direkt ur kartongen och att det inte är något fel alls med det.

 

Vad gör ni äter ni pizza direkt ur kartongen eller brukar ni äta på "finare dukning"?

 

Faksimil: Isabellalowengrip.se och bilden tillhör Blondinbella

Gratis Elena

26 mars, 2017 | 8:52

Ett stort grattis till Elena som fyller 32 år idag och om ni vill önska henne grattis så kan ni göra det HÄR.

 

Bilden tillhör Elena

Nu är Paow tillbaka på bloggen och hon skriver om mobbing

26 mars, 2017 | 8:32

Efter nästan 2 månader med knappt någon uppdatering så är nu Paow tillbaka på bloggen och har redan lagt upp 5 inlägg (plus 2 reklaminlägg) på 2 dagar.

En sak som hon valt att ta upp i bloggen är mobbing som pågår i PH, Ung och bortskämd samt Ex on the beach. Paow förklarar att när hon skriver något om någons beteende (hon menar det HÄR inlägget) så är det inte mobbing utan för henne så är mobbing utfrysning samt elaka och hårda ord.

Dock erkänner hon att det fanns mobbing även när hon varm ed i PH men att det är mycket värre nu och hon är glad att det inte är nu som hon är med i PH.

Faksimil: Paow.se och bilden tillhör Paow

Sprinkle-block

Senaste från På Löpet

Madeleines sista kamp för kärleken

Deras äktenskap har varit som en berg- och dalbana. 

Nu satsar prinsessan Madeleine allt på ett kort för att rädda kärleken till Chris. 

– De har absolut fått en nytändning, berättar en källa. 

måndag 27 mars 2017