• SVERIGES STÖRSTA KÄNDISTIDNING ONLINE – ALLTID MED AVSLÖJANDE & HETA NYHETER – TIPSA OSS: MAIL: redaktion@stoppapressarna.se – SMS/MMS: 0723-24 00 00 – TELEFON: 08-611 90 10

- Senaste nytt från kändispressen

Svenskabloggare

Paow och Mattias ska vara med i Temptation Island

17 augusti, 2017 | 19:52

I december skrev jag ett inlägg om att det gick rykten om att Paow och Mattias skulle vara med i den svenska Temptation Island. Detta var för att båda var i Thailand samtidigt som inspelningen pågick och dom var mycket på varsitt håll under tiden som dom var i Thailand samt att deras relation gick åt sämre håll än innan. Dock så kontaktade jag Paow och frågade henne om detta och hon nekade till deras medverkan vilket är ganska självklart att hon gör då dom inte får gå ut med sin medverkan innan det är klart.

Men nu har det kommit in nya uppgifter om att Paow och Mattias faktiskt ska vara med i nästa säsongen av Temptation Ilsand vilket gör att Paow kan bocka av ännu en dokusåpa på sin lista.

Så snart ser vi henne både i Lyxfällan och i Temptation Island

Faksimil: Paow.se

Daniel Paris säger ifrån

17 augusti, 2017 | 17:55

Jag tror nog att dom flesta har en bild av Daniel Paris att han alltid är så snäll och glad då det är den sidan man ser av honom. Att han kämpar mot mobbing i samhället är något han är stolt över och han har öppet berättat vart han står i den frågan.

Men nu har Daniel Paris sagt ifrån på sin snapchat (för ett par dagar sedan), jag tog print på det men glömde lägga upp dom så här kommer dom. Han berättar att när någon lagt upp en bild på honom där dom taggar honom så läser han vad som skrivs bland kommentarerna och en del saker blir han ledsen av så han ber folk att tänka sig för.

 

Fler vimmelbilder från Rockbjörnen 2017

17 augusti, 2017 | 5:01

Nu har det kommit ut lite fler bilder från Rockbjörnen som var i tisdags. Här nedan ser ni bilder på bloggarna men om ni vill se fler vimmelbilder så finns dom HÄR.

 

Vilken outfit av dessa är eran favorit?

Bilderna tillhör stoppapressarna.se och Elle.se

Det sålde slut på 40 min tack vare Therese Lindgren

16 augusti, 2017 | 16:12

Förra veckan så lade Therese Lindgren upp en video där hon berättar massa saker vi inte visste om henne. I samma video så provar hon på att använda en  Lip Plumper  från Too Faced  då hon hört att den ska vara väldigt bra och få läpparna större.

Jag blev väldigt nyfiken på produkten då hon fick ett väldigt bra resultat så åkte in till Göteborg idag och besökte Sephora som säljer den här produkten. Jag frågade en i personalen om den och hon frågade direkt om jag hade sett den i Therese Lindgrens video vilket jag svarade ja på. Då berättar tjejen som jobbar där att en månadsförsäljning sålde slut på 40 min efter Theres video och dom väntar nu på en ny leverans men vet inte när det kommer in då dom inte fick med den i dagens leverans. Ringde även Sephora i Stockholm och försäljningen där såg ungefär likadan ut som den gjorde i Göteborg efter hennes video lades upp.

 

Jag har ännu inte provat men ger er en recension när jag testat produkten (dock inte extreme som Therese provade utan den vanliga)  men här nedan ser ni Theres resultat. Den Therese använde heter Lip injection extrem men tjejen i butiken sa att man får samma resultat av den vanliga som med extreme, dock hade hon aldrig sett någon få ett sådant bra resultat som Therese fick.

Om ni vill kolla in den så finns den HÄR.

 

Är det Simon som får en egen bil på jobbet?

16 augusti, 2017 | 7:56

För en tid sedan så skrev Blondinbella på instastory om att hon har 2 bilar efter att hon och Odd gått isär. Senaste året har hon även skrivit en hel del om sin Panamera som hon vekligen älskar men nu väljer hon att släppa taget om sin älskade bil.

Hon kommer byta ut både Panameran som hon har privat och Audin som står på företget  mot 2 helt nya bilar. Panameran byter hon ut mot en annan Panamera Hybrid som är en elbil, Audin byter hon ut mot A3 som är en mindre bil och hennes assistent kommer att ha den bilen.

Frågan är nu vilken assistent som kommer att ha bolagsbilen? Kan det vara så att det är Simon som får ta den bilden?

Faksimil: isabellalowengrip.se och bilderna tillhör Blondinbella

Svenskabloggare

TESTING

Sprinkle-block

Senaste från På Löpet

Sanna Nielsens fantastiska bröllopslycka

Sanna Nielsen planerar framtiden med sin Joakim. 

Nu berättar hon om parets härliga bröllopsplaner. 

– Jag kan tänka mig att fria, säger den populära allsångsledaren. 

fredag 18 augusti 2017