- Senaste nytt från kändispressen

Svenskabloggare

Svenskabloggare

Har Paow hittat den stora kärleken?

22 oktober, 2016 | 14:37

Efter att det tog slut mellan Paow och Hugo så har vi sett Paow ihop med flertal killar genom åren. En sak som gjort att det ofta tagit slut mellan Paow och hennes pojkvänner är som hon själv skrivit för att hon blivit uttråkad och hon har svårt att släppa in en person  ordentligt.

Det har varit prat om otrohet, smutskastning och mycket mer när Paow gått ifrån sina förhållanden och även killarna har gått ut med "information" kring Paow på sociala medier.

Men nu verkar det som att Paow kan ha hittat den rätta då hon skrivit att DOM letar efter en lägenhet och hon har även skrivit ut i bloggen att hon älskar honom. När hon jämför med sina tidigare förhållanden så har hon aldrig känt såhär för en kille tidigare och det "bubblar" i henne när hon tänker på att han är hennes kille.

 

När man läser Paows blogg och ser på hennes bilder så ser hon lyckligare ut än vad hon gjort på väldigt länge och hon verkar må bättre om man går efter vad hon skriver på bloggen.

 

Tror ni detta kan vara Paows stora kärlek? Tror ni det underlättar för hennne att han inte har några problem med att synas på sociala medier?

Faksimil: Paow.se och bilderna tillhör Paow

Kissie är mer tydlig med sponsrade resor

22 oktober, 2016 | 14:28

Bloggarna är duktiga på att inte skriva ut att dom får sina naglar, hår, massage, botox, spahelger osv sponsrade. Men efter att Kissie nu ska upp i rätten just för smygreklam så skriver hon tydligt ut att hennes sparesa i helgen är sponsrad, dock så ska detta stå längst upp i inlägget om man ska gå efter reglerna.

Men det är ett stort plus att hon ens skriver ut att hennes resa är sponsrad då det aldrig brukar framgå att bloggarna får saker som detta gratis trots att deras läsare egentligen vet om att dom får det.

 

Faksimil: kissies.se

Katrin tycker att det är hemskt att vara tjock

21 oktober, 2016 | 19:21

Katrin är väldigt känd för sina åsikter kring överviktiga och hon har slängt ur sig massor genom åren som sårat människor. Nu när hon är gravid igen så har hon gått upp i vikt och nu skriver hon ut vad hon tycker om det på instagram.

Hon förstår inte hur man kan välja att vara överviktig när man har ett val då hon tycker att det är tortyr att hon gått upp i vikt under sin graviditet. För henne är det hemskt att vara tjock eftersom det är fult, jobbigt, tungt, obekvämt mm.

Katrins starka åsikter har fått henne att få sparken från finest men hon har även fått gå ut med offentlig ursäkt efter sin medverkan i Efter 10 med Malou.

 

HÄR kan ni läsa kommentarerna till hennes inlägg på instagram och hennes följare har delade åsikter kring hennes text.

Faksimil: expressen.se, aftonbladet.se, sverigesradio.se och instagram/katrinzytomierska

Nu visar Isabelle upp sig utan smink för första gången

21 oktober, 2016 | 19:08

Det finns en del bloggare som inte visar sig utan smink varken på bilder eller i videoklipp. Nu får vi för första gången se Isabelle helt osminkad i en videoblogg, det finns ett par bilder på internet där hon är osminkad men då har hon redigerat bilderna.

 

 

Kissie funderar på att stänga ner bloggen

21 oktober, 2016 | 18:34

Kissie har un skrivit i sin blogg att hon funderar på att stänga ner sin blogg och sitt bolag trots att hon kämpat hårt för att vara d'r hon är idag. Att hon tänker i dom banorna är för att hon fått veta av sin nya advokat hur stämningen mot henne kommer att påverka henne.

Stämningen hndlar om att Kissie har gjort smygreklam och hon känner sig orättvist behandlad, detta beror nog antagligen på att det är så många som gör smygreklam men trots detta så är det hon som stämd för att dom anser att hon felmarkerat sina reklaminlägg.

 

Troligen kommer inte Kissie att stänga ner sin blogg eller tror ni att hon gör det om hon får betala stora böter i domstolen?

Faksimil: Kissies.se och svt.se

Sprinkle-block

Senaste från På Löpet

Mette-Marit förkrossad över makens affär

Det norska hovet har drabbats av en ny skandal. 

Kronprins Haakon hemliga affärer gör att Mette-Marit skäms över maken. 

– Hon är förkrossad och tycker allt är oerhört pinsamt, berättar en källa. 

söndag 23 oktober 2016