- Senaste nytt från kändispressen

Svenskabloggare

Svenskabloggare

Blondinbella låter ett negativt omdöme synas i bloggen

1 maj, 2016 | 22:59

Något som bloggarna är duktiga på är att försöka att endast ha så positiva kommentarer som möjligt, detta gäller speciellt dom bloggarna som driver andra företag utöver bloggen. När man läser om Blondinbellas egen skönhetsserie på hennes blogg så ser man alltid bara positiva kommentarer där läsarna alltid är nöjda med hennes produkter.

Men i hennes senaste inlägg så kan man se kommentaren som ni ser här nedan där en läsare berättar att Blondinbellas shampo gjorde så att hennes hårbotten blev torr.

 

Utöver detta så brukar Blondinbella skriva rätt mycket om hur alla apotek har hyllor ute i butikerna där alla hennes produkter står men det visar sig nu att inte alla apotek har det. En läsare berättar att apoteket i kupolen (köpcentrum i Borlänge) inte hade hennes varor ute i butiken utan läsaren fick fråga etfer dom, enligt läsaren ska då en av dom som jobbar där ha kört ut en vagn där alla Blondinbellas produkter stod på.

 

Faksimil: blondinbella.se

Egoinas senaste krönika

1 maj, 2016 | 22:47

Nu kan man läsa Egoinas senaste krönika i tidningen veckorevyn som denna gången handlar om att ju mer underhållande allt är ju tråkigare blir det. Hon skriver och jämför hur det är idag mot hur det var innan tex instagram, tinder, spotify mm kom.

 

Håller ni med Egoina om att man hela tiden höjer ribban och behöver mer?

Bilderna tillhör Svenskabloggares.se

Kissie firade valborg med Sean Banan

1 maj, 2016 | 11:04

Kissie har knappt uppdaterat sin blogg på 2 dagar men hon har varit duktig på att uppdatera sin snapchat. Man kan på hennes snapchat se att hon firade valborg med Sean Banan, Samir och Tobias (från PH som innan var vän med Aina).

Hur det gick melllan Kissie och Samir under gårdagen är oklart, dom hade ett stort bråk i slutet av 2014 och ingen av dom har gått ut med att dom skulle blivit sams sedan dess.Kissie skrev bland annat i bloggen att Samir är dum i huvudet, att han är som en liten skolflicka och att bråka med honom är som att bråka med en 12 åring.

Att deras bråk gick igång var för att Samir skrev i sin blogg att han tyckte att Kissie borde vara sig sig själv och vara ärlig vilket han inte ansåg att hon var när dom var inne i ett spökhus ihop 2014.

Ni kan läsa om deras bråk HÄR HÄR och HÄR

 

Tror ni Samir och Kissie lyckades hålla sig sams eller tror ni att dom kommer hänga ut varandra i sina bloggar igen?

Faksimil: Kissies.se och bloggar.expressen.se/samirbadran

Dessie "Vi är två föräldrar"

1 maj, 2016 | 10:48

Dessie har läst på någon blogg om mammor som lämnar bort sina barn till papporna, Dessie har regarat på att det låter så fel och har nu skrivit ett långt inlägg om detta. Hon tycker inte att man ska säga att man lämnar bort sitt barn till pappan då pappan är lika viktig som mamman för barnet. Hon lägger sig inte i dom som anser att mamman har en större roll än pappan men hon tycker att det är fel att människor puschar till att följa regler som gällde år 1945.

Hon förstår inte varför det ska vara så hemskt att man låter sitt barn vara med sin pappa när två människor valt att skaffa ett barn ihop. Hon tycker inte att det är ok att mammor ska gå hemma och aldrig få tid till att gå ut, fixa sig, jobba osv medans papporna ska jobba, festa med killarna, åka på affärsresor osv.

Dessie kommer fortsätta ta upp detta ämne då det inte finns några konkreta undersökningar på att mamman är viktigare än pappan till barnet. Hon avslutar inlägget med att hon tycker att man ska sluta trycka ner dom föräldrarna som väljer att ha det jämnställt mellan sig angående sina barn.

Ni kan läsa hela inlägget HÄR.

 

Håller ni med Dessie?

Faksimil: Dessies.com

Ber om ursäkt

1 maj, 2016 | 10:38

Jag vill be er läsare om ursäkt för att ni inte kom in på bloggen igår via gossips.se och svenskabloggares.se

webbhotellet hade någon störning men detta ska vara fixat nu så nu kommer ni även in på Isabelles, Dessies och Daniel Paris blogg igen.

 

Hoppas ni alla hade en grym balborg

Mbh/Svenskabloggare

Sprinkle-block

Senaste från På Löpet

Carl Philips och Sofias nya lyxbostad

En 1700-talsflygel på 381 kvadratmeter med fantastisk sjöutsikt.  

Så lyxigt kommer Carl Philip och hans Sofia bo när de blir föräldrar. 

Det finns till och med roomservice om paret så önskar. 

måndag 2 maj 2016