- Senaste nytt från kändispressen

Svenskabloggare

Svenskabloggare

Dessie öppnar upp sig om den tuffa tiden efter seperationen

24 februari, 2017 | 12:28

Sedan Dessie och Simon flyttade isär så har Dessies blogg gått väldigt dåligt och hon har dragit sig undan och kommit med ursäkter om att hon jobbar så mycket. Nu öppnar hon upp sig och berättar om hur tuff tiden varit efter att dom gick isär och att det gick så långt att hon slutade älska sig själv.

Men till slut kom hon till en punkt där hon valde att ta sig i kragen och resa sig upp för att ta tag i sitt liv vilket gett ett resultat av att hon är starkare än någonsin. Texten hon skrivit är lång och här nedan ser ni två delar ur den men hela kan ni läsa HÄR.

Det hon dels var rädd för var att för första gången stå på egna ben utan någon att luta sig mot när det behövdes.

Faksimil: dessies.com

Mickes tatuering symboliserar Sindy

24 februari, 2017 | 8:23

Tidigare i veckan så visade Sindy upp en tatuering som var ett blått hjärta och den symboliserar att hon ska få en pojke (men även hennes son som hon redan har). Igår lade Micke upp en bild på sin nya tatuering vid ögat som är ett rosa hjärta.

Jag kontaktade Sindy och frågade vad det symboliserar och ifall det var så att dom kanske väntade tvillingar. Sindy berättade då att Mickes rosa hjärta symboliserar henne.

 

 

Bilden tillhör Micke

Vilken outfit är eran favorit?

24 februari, 2017 | 8:09

Här ser ni dom senaste outfitsen på Kenza, Angelica Blick, Nicole Falciani och Michaela Forni.

Vilken outfit är eran favorit?

Bilderna tillhör Kenza, Angelicka blick, Nicole Falciani och Michaela Forni

Sindy söker droger på facebook

23 februari, 2017 | 22:10

Innan Sindy gick ut med att hon var gravid så visar det sig att hon sökt efter droger i en sluten grupp på facebook. Här nedan ser ni hennes inlägg där hon skriver att hon söker efter mdma i Stockholm.

Bilden ligger ute på internet och ni hittar den HÄR

 

Oavsett om drogerna är till henne eller någon annan tycker ni att detta är ok när man har barn?

Faksimil:tinypic.com

Jackie Ferm har tagit helg i 4 månader

23 februari, 2017 | 21:54

Den 20:e oktober så släpptes Jackies dokumentärfilm på SVT och efter det drog hon sig undan en stund från sociala medier. Men hon uppdaterade bloggen några gånger efter filmen visades och den 5 november så skrev hon att hon skulle vara tillbaka på bloggen på måndagen och att hon bara tagit helg.

Nu har bloggen varit utan uppdatering i snart 4 månader och det verkar som att hon inte längre kommer att blogga. Men trots sin frånvaro på bloggen så uppdaterar hon sin instagram några gånger i veckan men utöver detta verkar hon ha dragit sig tillbaka helt från sociala medier.

 

Både Amir och Rosanna har för en tid sedan valt att sluta blogga helt tror ni att även Jackie lagt ner bloggen för gott?

Faksimil:finest.se/jackieferm

Sprinkle-block

Senaste från På Löpet

Bonde-Erik och Linnea bryter upp

De fann varandra i ”Bonde söker fru”.

Men nu bryter paret upp.

Gården är ute till försäljning.

lördag 25 februari 2017