Runar Sögaard förlovad med Tilde de Paula

Känsligt läge.
Tilde de Paula vägrar kommentera romansen.
Nu avslöjar Runar Sögaard sanningen om den okända förlovningen med TV4-stjärnan.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2020-10-23 kl 08:03 |

ProvaPremium

Runar Sögaards, 53, memoarer ”Gud gav oss tio bud – jag har brutit mot nio av dem” är högaktuella i dagarna. Redan nu har Expressen kommit över en del smaskiga detaljer efter att man intervjuat norrmannen.

Den blonda före detta predikanten avslöjar bland annat sanningen om den hemliga förlovningen med TV4-stjärnan Tilde de Paula, 47.

Bild 1 av 8runar sogaard forlovad tilde stor 2 - Stoppa Pressarna

Nu avslöjar Runar Sögaard sanningen om förlovningen med TV4-stjärnan Tilde de Paula.
Bild 2 av 8tilde de paula uppbrott stor6 - Stoppa Pressarna

Tilde och Runar hade en ångande het romans.
Bild 3 av 8tilde de paula uppbrott stor7 - Stoppa Pressarna

Tilde och Runar uppmärksammades kring sitt förhållande 2007 men då var paret fåordiga.
Bild 4 av 8tilde de paula uppbrott stor5 - Stoppa Pressarna

Tilde och Runar hade en period då de träffades. Romansen utvecklades dock inte åt rätt håll och hon dumpade den norske före detta predikanten.
Bild 5 av 8tilde de paula uppbrott stor2 - Stoppa Pressarna

För Tilde de Paula är det ytterst känsligt med Runar av någon outgrundlig anledning, hon vill inte prata om det. Det har gått så pass många år så rimligen borde hon ha gått vidare och släppt de känslomässiga banden till Runar kan man tycka, men vissa kärlekar kommer vi ju aldrig över.
Bild 6 av 8tilde de paula uppbrott stor 1 1 - Stoppa Pressarna

Tilde de Paula har genom åren haft ett rikt och mångfacetterat kärleksliv och bland annat kopplats ihop romantiskt med sångaren Don Bennechi förutom den bekräftade förlovningen med Runar.
Bild 7 av 8tilde de paula uppbrott stor1 - Stoppa Pressarna

Don Bennechi väckte känslor av åtrå hos Tilde.
Bild 8 av 8tilde de paula uppbrott stor3 1 - Stoppa Pressarna

Så här är vi vana att se Tilde de Paula som är en av TV4:s största stjärnor.

Stoppa Pressarna har tidigare rapporterat om Tilde de Paulas något brokiga kärleksliv, hon har fyra barn med tre olika fäder. TV4-programledaren ska bland annat haft en kort men ack så intensiv romans med den stilige smörsångaren Don Bennechi, 52.

Tildes kärleksrelation med Runar har varit mer känd även om både norrmannen och den pigga programledaren av någon anledning alltid försökt smyga lite med den.

– Det var en fantastisk tjej och vi var ihop ett bra tag, säger Runar Sögaard till Expressen nu.

Det var 2007 som det heta paret blev tillsammans. När Expressen vid tiden för romansen, då paret bland annat gick på vimmel tillsammans så var Runar Sögaard förtegen om hur det gick mellan honom och Tilde.

– Mitt privatliv håller jag på, sa norrmannen då.

Och Tilde de Paula var om möjligt än mer förtegen.
– Nej. Ärligt talat så är jag rätt trött på den frågan och spekulationerna. Vi är vänner. Nu är det i och för sig evigheter sedan vi pratades vid, men vi har känt varandra i nästan sex år, sa TV4-profilen då till Aftonbladet.

Nu avslöjar Runar Sögaard att han och Tilde de Paula faktiskt var förlovade.

– Det är några år sedan nu. Vi förlovade vi oss och sedan bröts den. Jag berättar även om den resan. Det var första gången i mitt liv som jag hade blivit dumpad och det var ingenting som var kul så klart. Men livet går alltid vidare och lever lyckligt och jag är lycklig i dag så det har löst sig väldigt bra, säger Runar Sögaard.

Huruvida Runar Sögaard och Tilde de Paula har någon vänskapsrelation idag är oklart. Av någon anledning har Tilde aldrig velat tala om varken Runar Sögaard eller Don Bennechi och frågorna och spekulationerna lär fortsätta då det ju är så spännande.