Bråk

Blodigt slagsmål på prinsessan Estelles skola

Ett trauma.
Ett våldsamt slagsmål utbröt på prinsessan Estelles skola.
Det är en uppbragt adelsman som avslöjar den otäcka incidenten.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2022-11-07 kl 12:07 |

ProvaPremium

Prinsessan Estelle, 10, går som bekant på skandalskolan Campus Manilla. Det var många som höjde på ögonbrynen av förvåning när kronprinsessan Victoria, 45, och prins Daniel, 49, lät placera sin dotter på skolan.

Campus Manilla kanske främst är kännetecknad av att barnens föräldrar är nyrika och tämligen vulgära i sin exponering av att de har pengar att tillgå. Skolan har även haft svårt att komma tillrätta med barnen till dessa föräldrar som gjort en klassresa vad avser resurser men kanske inte hur man för sig.

Bild 1 av 8Vi ser kronprinsessan Victoria som håller om sin dotter prinsessan Estelle.

Ett blodigt slagsmål bröt ut på prinsessan Estelles skola. Bråket filmades. Kan kungligheten gå kvar på skandalskolan Campus Manilla?
Bild 2 av 8

Prins Daniel har haft det tufft genom åren. Ingen kan dock tvivla på kärleken han känner för sina barn. Han är en fin pappa.
Bild 3 av 8

Kronprinsessan Victoria månar om sin dotter Estelle. Kan hon låta henne gå kvar i skandalskolan.
Bild 4 av 8

Prinsessan Estelle börjar bli så stor nu att hon får officiella plikter. Här är hon med mamma och pappa på uppdrag i Östergötland. Skolan är dock det viktigaste i prinsessans liv och den måste fungera.
Bild 5 av 8

Kung Carl Gustaf, drottning Silvia, prinsessan Estelle, kronprinsessan Victoria, prins Oscar och prins Daniel vid firandet av Victorias födelsedag på Solliden, Öland. Här ser allt trevligt ut men bara någon månad senare var det dags att återigen börja i skandalskolan.
Bild 6 av 8

Campus Manilla är Sveriges kanske mest skandaliserade skola förutom de islamistskolor som myndigheterna har stängt.
Bild 7 av 8

Prins Oscar har också han börjat på Campus Manilla. Hur ska det gå för kungligheten? Mobbning har varit ett stort problem på skolan.
Bild 8 av 8

Det var adelsmannen och författaren Alex Schulman som rättrådigt och förtjänstfullt avslöjade sanningen om det blodiga slagsmålet på prinsessans Estelles skola som koma att skaka kungahuset.