Kungligt

Britterna hoppas på fred mellan prins William och Harry

Hovet och hela England rustar för det som kan bli det mest spännande kungliga familjemötet i mannaminne.
Nu står det klart att prins Harry och Meghan Markle kommer till Europa nästa månad.
Nu spekuleras det vilt om det blir ett möte med prins William och Kate – allt för att rensa luften mellan bröderna och deras fruar.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Gittan Larsson

| 2022-08-19 kl 06:02 |

ProvaPremium

Det vi vet med säkerhet är att Harry, 37, och Meghan, 41, kommer att delta på olika välgörenhetstillställningar under deras besök i Europa.

Paret kommer att besöka ”One Young World Summit”, vilket är en global community för unga ledare, i Manchester den 5-8 september.

Bild 1 av 7

Många britter hoppas på en återförening mellan prins William och prins Harry. Det lär inte bli aktuellt efter Netflix-serien.
Bild 2 av 7

Prins William och prins Harry har enbart setts vid två tillfällen publikt sedan ”Megxit” år 2020. Ett av dessa tillfällen var vid avtäckningen av Lady Dianas staty.
Bild 3 av 7

Att sprickan mellan de två bröderna är avgrundsdjup är de alla experter eniga om.
Bild 4 av 7

Harry och Meghan Markle kommer att resa till England om drygt två veckor och nu spekuleras det vilt om bröderna och deras fruar Meghan och Kate kommer att träffas.
Bild 5 av 7

William och Kate kommer att flytta in i ett hus bara 800 meter från Harry och Meghans officiella residens.
Bild 6 av 7

Drottningen är just nu, som alltid under somrarna, i sitt älskade Balmoral Castle i Skottland, men ska resa till London samtidigt som Harry och Meghan är där.
Bild 7 av 7

Drottningen ska träffa den avgående premiärministern Boris Johnson, men inget är sagt ännu om hon också ska träffa Harry och Meghan.

Det står också klart att de åker till Tyskland för ett event med “Invictus Games”, vilket prins Harry grundat och som är ett sportevenemang för skadade, sårade och sjuka militärer, och det är även bekräftat att paret ska delta i ”WellChild Awards” i London.