Relation

Victorias krav på Daniel: ”Berätta dina hemligheter”

Han kommer inte undan.
Nu ställs konkreta krav på prins Daniel.
Kungligheten måste var helt uppriktigt mot sin hustru, kronprinsessan Victoria.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-08-18 kl 18:07 |

ProvaPremium

Prins Daniel, 48, hamnade i ett rejält blåsväder strax efter årsskiftet. Stoppa Pressarna kunde i en serie artiklar avslöja att prinsen utsatt sin hustru för ett äktenskapligt svek.

Det var så illa att kronprinsessan förbjöd sin make att följa med på Svenska Akademiens årshögtid den 20 december. På plats i Stora Börssalen fanns kung Carl Gustaf, 76, drottning Silvia, 78, och kronprinsessan Victoria, 45.

Bild 1 av 9Till vänster i bild ser vi kronprinsessan Victoria med uppsatt hår, hon har en randig kavaj och en blå sjal. Hon ser bekymrad ut. Till höger ser vi prins Daniel i en mörkblå kostym, han ser skuldmedveten ut.

Kronprinsessan Victoria har krävt att prins Daniel lägger korten på bordet och berättar sanningen.
Bild 2 av 9Vi ser prins Daniel till vänster i en beige kavaj, han ser bekymrad ut. Till vänster ser vi en oroad drottning Silvia som vänder sig mot kronprinsessan Victoria som ser sammanbiten ut.

Trots det fortsätter krisen i äktenskapet. I somras betedde sig prins Daniel mycket olämpligt på Solliden. Drottning Silvia var inte road.
Bild 3 av 9Bilden visar en förtvivlad prins Daniel till vänster i mörkblå kostym. Till höger ser vi tv-profilen i en vit Ralph Lauren-skjorta.

Prins Daniel tvingades erkänna att Stoppa Pressarnas avslöjanden blev för mycket och därför sparkade han kokaindömde tv-kändisen.
Bild 4 av 9

Prins Daniels val att inte agera efter kokainskandalen riskerade hela hans organisation Prins Daniels Fellowship. Nu har han sparkat mannen som en följd av Stoppa Pressarnas avslöjanden.
Bild 5 av 9

En känd entreprenör med adlig bakgrund och två framgångsrika finansmän finns med på sexlistan tillsammans med prins Daniel. Victoria blev mycket uppbragt när hon fick höra talas om listan.
Bild 6 av 9

Nattklubbsprofilen Kristoffer Ahlbom är en person som prins Daniel umgåtts med tidigare. Sedan satte Victoria stopp för detta då krogprofilen öppet skämtat om kokain.
Bild 7 av 9

Tv-profilen som togs av polis med kokain var "inspiratör" i Prins Daniels Fellowship.
Bild 8 av 9

"Vi försöker kartlägga hur det gick till när kungen fick stämpeln dum i huvudet. Hur gick det till? säger Åsa Linderborg till Aftonbladet. 
Bild 9 av 9

Riksmarskalk Fredrik Wersäll har fått i uppdrag att se över vilka kungafamiljen umgås med.

Prins Daniel uteblev på grund av ”sjukdom” hette det från hovet sida – det var en ren lögn. I själva verket hade kronprinsessan förbjudit sin make att närvara då hon helt enkelt inte orkade smila upp sig för pressuppbådet på plats om Daniel skulle vara vid hennes sida.

Äktenskaplig incident

Kronprinsessan hade just blivit varse om att prinsen gjort sig skyldig till en äktenskaplig ”incident”. Problemen i äktenskapet var dock större än så.