Mest läst just nu:

Läckbergs skamlösa flört med prinsessan Sofia

Nu vill Camilla Läckberg komma ännu närmare kungahuset.
Deckarförfattaren knyter därför prinsessan Sofias syster till sitt bolag.
Allt för att få en smak av det kungliga.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jennifer Erixon

| 2019-07-13 kl 14:25 |

ProvaPremium

Camilla Läckberg, 44, är extremt framgångsrik i sitt författarskap. 

Hon har sålt miljontals böcker världen över. Men författaren är även en engagerad affärskvinna med investmentbolaget Invest in Her som hon grundade tillsammans med PR-kvinnan Christina Saliba, 44.

Bild 1 av 7

Camilla Läckberg vill komma åt den kungliga strålglansen. Nu har författaren kommit på hur hon ska bära sig åt.

Bild 2 av 7

Sara och Lina Hellqvist under Carl Philips och prinsessan Sofias bröllop.

Bild 3 av 7

Prinsessan Sofia står mycket nära sina systrar och nyligen festade de tillsammans på en musikfestival.

Bild 4 av 7

Här är Sofia och hennes systrar Sara och Lina på en julkonsert.

Bild 5 av 7

Pr-kvinnan Christina Saliba är angelägen om att framhålla att hon känner prins Carl Philip. Här är hon med Lina Hellqvist på premiär.

Bild 6 av 7

Christina Saliba såg till att anställda prinsessan Sofias syster som nu även görs till delägare i hennes och Läckbergs bolag.

Bild 7 av 7

I gengäld får Christina Saliba följa med på kungliga kalas. Här är hon på väg in till Carl Philips 40-årskalas med hela familjen Hellqvist.

Nu ska i ärlighetens namn sägas att Invest in her inte gjort något tyngre avtryck i näringslivet ännu. I alla fall inget som framkommit i pressen. Kollegan Christina Saliba är opportun som få och hon brukar inte vara sen att utnyttja varje tillfälle till personlig PR som kommer henne till gagn.

Nu har dock Saliba och Läckberg kommit på ett sätt att knyta sig närmre kungahuset. Man har släppt in prinsessan Sofias, 34, syster Lina Hellqvist, 37, som delägare i bolaget. Hon har jobbat med insamlingsverksamhet och hållbarhetsarbete. På Invest in Her har hon varit sedan starten våren 2017.
– Det står helt klart att hennes släktskap med prinsessan Sofia har spelat in. Med henne i bolaget tror Saliba och Läckberg att dörrar in till kungahuset ska slås upp på vid gavel, berättar en källa nära deckardrottningen.