Spanien-svenskar attackerar Pernilla Wahlgren

Bråket eskalerar.
Nu ryter Marbella-svenskarna tillbaka mot Pernilla Wahlgren.
De är minst sagt irriterade på sångerskan och vill fråga ut henne på ett möte.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Gittan Larsson

| 2019-07-12 kl 15:05 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna avslöjade redan för drygt ett år sedan om den irritation som fanns bland svenskar i Marbella kring Pernilla Wahlgren, 51.

Man har retat upp sig på det faktum att Pernilla Wahlgren hävdade att hon köpt hus i Marbella när hon i själva verket bor 25 kilometer från Marbella och inte ens i kommunen.

Bild 1 av 6

Pernilla Wahlgren får nu ännu mer kritik från svenskar i Marbella. De tycker att sångerskans fräcka bluff är för mycket.
Bild 2 av 6

Pernilla Wahlgren har precis före semestern hamnat i ett ordkrig med svenskar i Marbella.
Bild 3 av 6

Här är upprinnelsen till bråket. Pernilla Wahlgren skrev att hon köpt hus i Marbella vilket inte stämde, i själva verket bor sångerskan dryga två mil utanför lyxorten.
Bild 4 av 6

Om Pernilla tar bilen till Marbella tar det minst 25 minuter om hon har tur med trafiken, om det är köer kan det ta en till två timmar.
Bild 5 av 6

Svenskarna i Marbella reagerar starkt på att Pernilla Wahlgren påstår att hon har ett hus i jetset-orten när hon själva verket bor i grannkommunen Benahavis.
Bild 6 av 6

Det är inte första gången som Pernilla hamnar i ett offentligt bråk. Vi minns alla incidenten med Niclas Wahlgrens ex-flickvän "Muskel-Julia".

– Hon ljuger ju! Det är som om jag skulle säga att jag köpt en villa i Djursholm medan jag i själva verket köpt ett radhus i Farsta, berättade en svensk som har bott på den spanska solkusten i många år.