Mest läst just nu:

Kungafamiljen

Chris O’Neill anklagas för bolags-bedrägeri

Det blir värre.
Chris O’Neills företags hemsida erbjuder ”vuxendejting” där man kan hitta ”mogna kvinnor”.
Nu kan Stoppa Pressarna avslöja att prinsessmakens företags webbplats även har en varning som ”bedräglig”.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2022-03-17 kl 07:08 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna kunde nyligen rapportera om att Chris O’Neills, 47, företag Wilton Payments är angripet av oseriösa aktörer.

Det har tidigare förekommit frågetecken kring amerikanens företag som dras med miljonunderskott och en allmänt amatörmässig framtoning som inte minst blir tydlig när man granskar bolagets hemsida.

Bild 1 av 7

Det blir värre och värre. Först var det "vuxendejting" med "mogna kvinnor", nu finns det en bedrägerivarning på Chris O'Neills företags hemsida.

Bild 2 av 7

Chris O'Neill har i flera år försökt leka affärsman, men det har gått pinsamt dåligt för amerikanen.

Bild 3 av 7

Chris O'Neill skämmer ut svenska kungahuset, nu kan kungen tvingas agera.

Bild 4 av 7

Chris O'Neill lyckas sällan pressa fram ett leende.

Bild 5 av 7

Chris O'Neill avskyr Sverige och svenskarna, i somras var han dock här men visade sig knappt. En dubbelgångare till amerikanen väckte uppmärksamhet i svenskkolonin i Marbella.

Bild 6 av 7

Chris O'Neill ser inte helt tillfreds ut med sin tillvaro. Amerikanen har en uppsjö med problem, hans affärer är misslyckade.

Bild 7 av 7

När man ska gå in på Chris O'Neills hemsida möts man av en varning om bedrägeri. När ska eländet ta slut?

Nu kan Stoppa Pressarna avslöja att en varning om att ”Webbplatsen som öppnas är bedräglig” när man försöker komma in på Wilton Payments hemsida.

Prinsessan Madeleines, 39, make brukar vilja framställa sig själv som ”finansman” och ”entreprenör”. Dessutom har han i intervjuer berömt sig själv om att han ”arbetar hårt” för att ”ställa maten på bordet”.

Det där ter sig dock mest som fria fantasier – allt tyder på att Chris O’Neill själva verket lever på svenska skattebetalares pengar via sin hustrus apanage.

Vi får nästan hoppas att det är hustrun som står för fiolerna (med hjälp av svenska arbetares skattepengar) annars skulle det bli dåligt med mat för prinsessan Madeleine och hennes familj.

Chris O’Neills företag finns registrerat i både Florida och London, men i den brittiska delen är verksamheten så obefintlig att man inte ens behövt upprätta årsredovisningar. Och Wilton Payments har även dragits med miljonunderskott i flera år.