Chris O’Neills 10 värsta skandaler

Chris O'Neill kallas för kungafamiljens svarta får. 

Och inte undra på då han gång på gång gör bort sig i olika sammanhang.

"Har ni sett på maken" har fått en helt ny innebörd. 

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

TImo Lahti

| 2017-07-11 kl 10:32 |

ProvaPremium

Det var en varm sommardag på Manhattan i New York för några år sedan. 

Chris O’Neill, 43, var sedan en längre tid pojkvän till prinsessan Madeleine, 34. 

Bild 1 av 11

Chris O'Neill har orsakat en rad mindre smickrande rubriker under sina år med prinsessan Madeleine.
Bild 2 av 11

1. Det började inte bra. Efter att ha varit tillsammans med Madeleine i över ett år pekade Chris O'Neill fräckt finger åt en fotograf på Manhattan i New York.
Bild 3 av 11

2. Efter bröllopet har Chris och Madeleine drabbat samman i flera jättegräl. "Chris gestikulerade vilt med händerna. Han såg faktiskt väldigt upprörd ut. Det blev ju lite konstig stämning eftersom de satt mitt i lokalen och alla kunde se och höra dem" berättade ett ögonvittne efter att paret rök ihop på krogen AG.
Bild 4 av 11

3. Prinsessmaken har flera gånger varit jagad av skattmasen. Allt har resulterat i löpsedlar och krigsrubriker i kvällspressen. Arrogans eller slarv?
Bild 5 av 11

4. I våras kunde Stoppa Pressarna avslöja att Chris O'Neill blir som en annan person när han dricker starksprit. "Chris beter sig, hur säger man nu, ja, nyrikt. Han är verkligen inte någon drömgäst när han hinkar sina drinkar", berättade en restauranganställd som serverat prinsessmaken.
Bild 6 av 11

5. Att bete sig på lokal verkar inte vara Chris grej. Kort därpå berättade ögonvittnen hur Chris har för vana att knäppa med fingrarna när han vill ha service på krogen.
Bild 7 av 11

6 Chris är inte vidare förtjust i Madeleines ex Jonas Bergström. Stoppa Pressarna kunde i våras avslöja hur Madeleines make utmanade hustruns tidigare kärlek på spritduell när de befann sig på en innekrog vid Stureplan.
Bild 8 av 11

7. Chris upprepade frånvaro från kungliga högtider har fått kritik. Prinsessans make har skyllt på att han måste arbeta just då.
Bild 9 av 11

8. När Chris åkte på en privat affärsresa till Stockholm lät han kungens privatchaufförer köra omkring honom. Skattebetalarna fick stå för kostnaderna.
Bild 10 av 11

9. Kungafamiljen bör inte blanda sig in i politik. Men det ger Chris blanka fan i. Det blev stort rabalder när han gav president Trump en känga på Instagram. "Du är en smärtsamt okunnig människa" skrev Chris och på nytt blev det nya rubriker.
Bild 11 av 11

10. Chris O'Neill har upprepade gånger tagit av sin vigselring i kungliga offentliga sammanhang. "Även om han inte bryr sig om ringen så har den ett högt symbolvärde för hans äktenskap med den svenska prinsessan. Att han gång på gång nonchalerar att bära den tycker många är anmärkningsvärt" berättade en person vid hovet för Stoppa Pressarna.

Intresset kring paret var självfallet stort och Chris visste att hans relation var en mycket offentlig sådan.

Den här dagen såg han ganska sliten ut där han gick på gatan och rastade Maddes lilla vovve. Kanske hade det varit en blöt natt på krogen? Kanske hade han bara sovit dåligt i den varma sommarnatten?