Chris nya chock-frisyr väcker frågor

Vad är det som händer med Chris O’Neill?
Amerikanens hårresande utseendeförändring startar spekulationer.
Stoppa Pressarna har låtit göra en rekonstruktion av prinsessgemålens nya frisyr.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Anders Nilsson

| 2019-03-14 kl 16:45 |

ProvaPremium

Chris O’Neill, 44, är i medelåldern och som så många andra män som befinner sig där vet han att livet kan börja te sig lite annorlunda.

Man blir stelare och mindre smidig, bara att ta på sig skorna kan upplevas som en smärre utmaning. Det är lätt hänt att man får en viss rondör och hyn blir rynkigare, torrare och mindre smidig. 

Bild 1 av 8

Se den unika rekonstruktionen av Chris O'Neills nya snaggade frisyr genom att klicka vidare i vårt bildspel.
Bild 2 av 8

Chris kalufs är fin men något som är bra kan alltid bli bättre. Nu spekuleras det om att han hjälpt naturen lite grand på traven.
Bild 3 av 8

Man kan skönja i Chris panna att håret börjar tunnas ut, ett fenomen som är mycket vanligt förekommande bland män i hans ålder.
Bild 4 av 8

Chris är mycket mån om sitt utseende och det är absolut inget att skämmas för om han vill bättra på hårets tjockhet lite grand.
Bild 5 av 8

Här ser vi hur det har börjat glesna på toppen.
Bild 6 av 8

Även i profil syns ett möjligt håravfall.
Bild 7 av 8

Här är Chris hår tjockare när han är ute och promenerar med mamma Eva i New York.
Bild 8 av 8

Här är Chris nya frisyr rekonstruerad utifrån paparazzi-bilden som nu sprids på nätet. Är det en transplantation som har skett?

Ett säkert tecken på åldrande som drabbar många män är att kalufsen blir tunnare och man tappar hår, hårfästet kryper allt högre upp. Det liksom lossnar små tussar här och där. 

Chris O’Neill hör inte till undantagen. Bara under de år som amerikanen varit i svensk offentlighet har det gått att följa hans åldrande och man har kunnat konstatera att även om Chris är en synnerligen priviligierad person under sin lyxexil i Florida så kan han inte hejda naturens krafter. Eller kan han det?

Den nytagna paparazzi-bilden på Chris O’Neill som Svensk Damtidning väljer att publicera väcker en rad frågor. Prinsessan Madeleine, 36, och Chris njuter av den överdådiga lyxen på Hotel Faena i Miami tillsammans med barnen. Det var för övrigt Stoppa Pressarna som avslöjade lyxfamiljens gömställe.