Chris O’Neills nya miljonförluster i bolaget

Usel affärsman.
Chris O'Neill har säkert många kvaliteter men professionellt går det inte med bästa vilja i världen hävda att det går bra.
Amerikanen gör nya miljonförluster.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Anders Nilsson

| 2020-02-29 kl 08:25 |

ProvaPremium

Frågan är hur Chris O’Neill, 45, och prinsessan Madeleines, 37, finansierar sitt lyxliv.

Tyvärr tyder det mesta på att det är svenska skattebetalare som står för fiolerna så paret kan bo i lyxvilla i en gated community och fördrivs dagarna på lyxhotell som Faena Hotel på South Beach i Miami.

Bild 1 av 6Vi ser Chris O'Neill i smoking.

Chris O'Neill tvingas bära peruk på stan i Miami. Amerikanens hår räcker helt enkelt inte till.
Bild 2 av 6

Chris O'Neill med mamma Eva O'Neill som gift sig rikt flera gånger. Det är många inom hovet som misstänker att det är hon som ligger bakom Chris oregerliga beteende.
Bild 3 av 6

Chris O'Neill har ofta svårt att komma till Sverige för att han behöver jobba, påstår han. Företaget går ändå uselt. Chris trivs helt enkelt inte i sin hustrus hemland. Nu ska han flytta hit.
Bild 4 av 6

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill på ett sällsynt uppdrag för kungahuset.
Bild 5 av 6

Chris O'Neill klappar en ponny. Amerikanen har viss respekt för djuret, det kan vara så att han har blivit biten av en häst som ung varför det inte är orimligt att han har lite distans.
Bild 6 av 6

Chris O'Neill vantrivs i Sverige. Han tycker han behandlas orättvist av den svenska pressen och han gillar inte kylan och mentaliteten hos svenskarna. Chris är en charmig person vilket tyvärr sällan framkommer.

För Chris O’Neill lär inte kunna försörja familjen på sin verksamhet i Wilton Payments. Bolaget har gått usel i flera år och Chris brittiske svåger John d’Abo har vid flera tillfällen tvingats skjuta till miljontals kronor för att inte bolaget ska gå i konkurs.

Företaget är Londonbaserat och i motsvarigheten till svenska Bolagsverket framgår att företaget är så litet att det inte behöver upprätta någon fullständig årsredovisning.

Wilton Payments tillgångar har minskat kraftig från 2018 till 2019. Företaget har just nu skulder på 3,3 miljoner kronor, vilket dock är en minskning med 1,5 miljoner kronor jämfört med föregående år, skriver Expressen.