Relation

Chris O’Neills nya skymf mot prinsessan Madeleine

Han vägrar lära sig.
Chris O’Neill fortsätter att jävlas med sin hustru och kungafamiljen.
Nu möter amerikanens beteende internationella reaktioner.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2023-02-27 kl 11:35 |

ProvaPremium

Går det inte att få in lite vanligt vett i huvudet på honom? Chris O’Neills, 48, svekfulla beteende gentemot sin hustru och kungafamiljen har gått pinsamt långt.

Amerikanens beteende är helt oacceptabelt och nu höjs röster för att kungen måste sätta ner foten och beordra sin ohängde svärson.

Bild 1 av 6Vi ser Chris O'Neill, kung Carl Gustaf och prinsessan Madeleine.

Chris O'Neill hålls i strama tyglar av kung Carl Gustaf. Men det verkar inte räcka.
Bild 2 av 6Vi ser Chris O'Neill i smoking.

Chris O'Neill har det tufft. Hans företag går inte bra och nu stoppas han från att träffa barnen.
Bild 3 av 6Till vänster ser vi en bister prinsessan Madeleine i en rosa kavaj. Till höger ser vi Chris O'Neill le generat, han böjer sitt huvud.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har haft en emotionell resa. Nu kommer ett nytt besked om amerikanen
Bild 4 av 6

Margareta Thorgren får ofta svara på frågor om Chris O'Neill. De bägge uppges gå mycket bra ihop. Samtidigt uppges Margareta Thorgren vara på väg att sparkas.
Bild 5 av 6

Det var tänkt som en romantisk återförening i slutet av sommaren. Men middagen på restaurang Italiano i Stockholm slutade i en katastrof för prinsessan Madeleine och Chris O'Neill som började bråka.
Bild 6 av 6Bilden visar en kostymklädd Chris O'Neill till vänster och till höger ser vi en förbluffad kung Carl Gustaf.

Chris O'Neill har vid flera tillfällen vägrat lyda kung Carl Gustaf. Nu framkommer att amerikanen kommer tjäna storkovan på sin flytt till Sverige.

Just nu är dock kung Carl Gustaf, 76, konvalescent efter sin tuffa hjärtoperation. Hovet har hela tiden försökt spela ner ingreppet och varit noga med att påpeka att det rört sig om en ”titthålsoperation”, vilket inte låter så allvarligt i förstone.

Akut operation

Då ska man dock ha i minne att med dagens teknik kan även mycket komplicerade och allvarliga ingrepp genomföras med titthålsteknik varför vi inte har en aning om hur allvarligt ställt det egentligen är med vår monarks hälsa.

Hovet informationschef Margareta Thorgren, 59, vägrar säga vad det handlat om för ingrepp. Vi vet dock att det hela var tämligen akut givet det faktum att kungen tvingades ställa in flera evenemang på grund av operationen.