Brottslighet

Lasse Kronér gripen av polis på öppen gata

En rysare.
Lasse Kronér greps av polisen på öppen gata.
SVT-stjärnan togs av hela 12 piketpoliser.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jennifer Erixon

| 2023-02-25 kl 17:29 |

ProvaPremium

Lasse Kronér, 60, är en av Sveriges absolut största programledare. Han leder ”Dobidoo” i SVT och drar en miljonpublik.

Den folkkäre underhållaren råkade ut för tråkiga men felaktiga anklagelser under metoo-hösten men togs till nåder efter att det stod klart att den godhjärtade göteborgaren var helt oskyldig.

Bild 1 av 6

Lasse Kronér greps av tolv piketpoliser på öppen gata när han var i Paris.
Bild 2 av 6Vi ser Lasse Kronér med en röd ros.

Här ser vi Lasse Kronér på Ingvar Oldsbergs begravning.
Bild 3 av 6

Lasse Kronér drabbades hårt under metoo-hösten 2017. Han anklagades av två kvinnor för bland annat sexuellt ofredande, men friades helt.
Bild 4 av 6

”Doobidoo” och ”Bingolotto” har gjort Lasse Kronér mäkta populär som programledare ute i stugorna.
Bild 5 av 6

Leif "Loket" Olsson blir avtackad av "Bingolottos" upphovsman Gert Eklund och TV4:s dåvarande programchef Jan Scherman. Lasse Kronér blev ny programledare.
Bild 6 av 6

Lasse Kronér har avslöjat sanningen om sin relation till Casper Janebrink och varför han valt att inte umgås med den otrogne dansbandsstjärnan.

Han har haft en lång och framgångsrik karriär och slog igenom som musiker och showartist med bandet Triple & Touch redan på 80-talet. Sedermera visade det sig att han har en speciell begåvning för tv-mediet och han har lett otaliga tv-program genom åren.

Djupt kriminell

Just nu är Lasse Kronér aktuell som deltagare i ”The Island Sverige”. Han är en av sju svenska kändisar som medverkar i Kanal 5-programmet där deltagarna tvingas kämpa för sin överlevnad.

En annan medverkande i överlevnadssåpan är skådespelaren Dragomir Mrsic, 53, som har en bakgrund som djupt kriminell. I samband med att Mrsic och Kronér står och fiskar i programmet väljer underhållaren att avslöja sanningen om sina mellanhavanden med ordningsmakten.