Mest läst just nu:

Sverigebesök

Chris O’Neills plötsliga infall mitt framför Madeleine

Vilken härlig resa.
Prins Nicolas fick med sig mamma och pappa till sitt hertigdöme.
Chris O’Neills glädje under besöket i Ångermanland överraskade alla.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2022-06-22 kl 05:30 |

ProvaPremium

Det är bara ett par dagar sedan som prins Nicolas fyllde sju år och äntligen fick han inviga sin fina dopgåva. Prinsen är hertig av Ångermanland och när han döptes så fick han en upptäckarpark vid Naturum vid Höga kusten.

Nu är parken officiellt invigd efter att prinsen åkt igenom ett band i en rutschkana. Upptäckarparken ligger vid Skuleberget som sedan inlandsisen smälte bort för 10 500 år sedan har höjts med nästan 300 meter, skriver kungahuset på sin hemsida.

Bild 1 av 11

Chris O'Neill under sitt sällsynta och korta besök i Sverige för en tid sedan.

Bild 2 av 11

Prinsessan Madeleine kunde inte låta bli att prova rutschbanan vid upptäckarparken vid Skuleberget i Ångermanland. Chris avstod, vilket nog var klokt.

Bild 3 av 11

Prins Nicolas, prinsessan Madeleine och Chris O'Neill tillsammans med landshövding Berit Högman vid i upptäckarparken vid Skuleberget i Ångermanland.

Bild 4 av 11

Prins Nicolas, prinsessan Madeleine och Chris O'Neill guidas av Anna Carlemalm, föreståndare Naturum Höga Kusten, då de besöker Naturum Höga Kusten vid Skuleberget i Ångermanland. Här skötte sig Chris riktigt bra.

Bild 5 av 11

Prins Nicolas tyckte det var spännande med upptäckarparken som han fick i dopgåva 2015.

Bild 6 av 11

Nog ser Chris lite sugen ut på att måla? Amerikanen var på ett överraskade bra humör när han var med prinsessan Madeleine vid Skuleberget i Ångermanland.

Bild 7 av 11

Prins Nicolas, prinsessan Madeleine och Chris O'Neill åker linbana tillsammans med landshövding Berit Högman upp till toppen av Skuleberget i Ångermanland. Chris var lugn under hela uppfärden.

Bild 8 av 11

Det glada gänget besökte även toppen av Skuleberget i Ångermanland.

Bild 9 av 11

Prins Nicolas och prinsessan Madeleine tillsammans med landshövding Berit Högman (th) och Malin Svanholm (mitten), kommunstyrelsens ordförande i Kramfors som överlämnar en gåva
till Prinsen, på toppen av Skuleberget i Ångermanland. Tofflorna var fina men kanske inte det Nicolas drömt om.

Bild 10 av 11

Det är oklart hur hon bär sig åt men den nyblivna 40-åringen blir bara vackrare och vackrare. Prinsessan Madeleine är utan konkurrens världens finaste kunglighet.

Bild 11 av 11

Mammas pojke. Prinsessan Madeleine har tidigare berättat vilken mjuk och fin kille prins Nicolas är.

Syftet med upptäckarparken är att inbjuda till lek och väcka nyfikenhet för världsarvet Höga kusten.

Både mamma prinsessan Madeleine, 40, och pappa Chris O’Neill, 47, var med när deras son invigde den pampiga dopgåvan. Hela familjen var på ett strålande humör i det vackra sommarvädret.

– Man lärde sig otroligt mycket i upptäckarparken. Det var väldigt roligt att ta del av det, konstaterar Madeleine, rapporterar Expressen.

Madeleine tog även hon chansen att prova rutschkanan och det var en härlig stämning. Eftersom det var prins Nicolas stora dag så fick hans systrar prinsessan Leonore, 8, och prinsessan Adrienne, 4, stanna hemma vid Hovstallet i Stockholm.