Firande

Daniels hemliga överraskning till Victoria på födelsedagen

Han kunde inte låta bli.
Prins Daniel ville göra Victorias födelsedag till något väldigt speciellt.
Kronprinsessan blev förtjust och rörd över sin makes fina gest.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jennifer Erixon

| 2023-07-15 kl 06:06 |

ProvaPremium

Kronprinsessan Victorias, 46, födelsedag på Öland blev en succé. Efter morgonens uppvaktning från prins Daniel och barnen var det dags för födelsedagslunch som man traditionsenligt intog i båthuset vid Sollidens slott.

Därefter fick Victoria chans till lite vila och sedan blev det dags för klädbyte inför den festliga kortegen till Borgholms slottsruin där resten av kungafamiljen väntade.

Bild 1 av 8

Kronprinsessan Victoria blev överförtjust när prins Daniel kom med sin vackra överraskning.
Bild 2 av 8

Kronprinsessan Victoria var strålande vacker när hon tog emot hyllningarna vid Sollidens slott tillsammmans med drottning Silvia, prins Daniel och barnen prinsessan Estelle och prins Oscar på sin födelsedag.
Bild 3 av 8

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel åkte i kortege till Borgholms slottsruin på Victoriadagen. En ny tradition som inleddes förra året.
Bild 4 av 8

Till och med Chris O'Neill var på plats för att fira Victoria. Det ser ut som att amerikanen har lite svårt att få in armarna, kanske satt kavajen lite trångt?
Bild 5 av 8

Sommaren på Öland har varit skönt. Nu är det dock över.
Bild 6 av 8

Hela kungafamiljen njöt av konserten. Victoria var överlycklig.
Bild 7 av 8

Årets Victoriastipendiat Erik Karlsson tar emot sitt pris av kronprinsessan Victoria under Victoriakonserten på Borgholms slottsruin.
Bild 8 av 8

Prins Daniel överraskade sin hustru med en riktig födelsedagskyss. Det hör inte till vanligheterna att de kungliga är så ömma mot varandra offentligt.

Först hyllades dock kronprinsessan utanför Sollidens slott där kung Carl Gustaf, 77, ledde allsången och turister och ölänningar stämde upp i ”Ja, må du leva”.

Älskar att fylla år

Det strålade om kronprinsessan Victoria – hon älskar verkligen att fylla år och känna folkets kärlek.

När kortegen anlände till Borgholms slottsruin var till och med Chris O’Neill, 49, på plats. Förra året var han ju tvungen att åka till USA på grund av ”arbete” som hovets informationschef Margareta Thorgren, 59, valde att uttrycka det.