Ryktesspridning

Otäcka kokainryktet om prins Daniel skakar Victoria

Födelsedagen är förstörd.
Kronprinsessan Victoria får ingen rolig dag.
Otäcka kokainrykten om hennes make, prins Daniel, skakar nu hela kungahuset.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-07-14 kl 08:54 |

ProvaPremium

Idag fyller kronprinsessan Victoria 46 år. Det är tänkt som en festlig dag med uppvaktning utanför Solliden och födelsedagssång som anförs av pappa kung Carl Gustaf, 77.

Senare under dagen är det en hyllningskonsert till kronprinsessan i Borgholms slottsruin och utdelning av det prestigefyllda Victoriapriset till hockeystjärnan Erik Karlsson, 33, som är ett av våra mest framgångsrika proffs i den nordamerikanska hockeyligan, NHL.

Bild 1 av 6

Kronprinsessan Victorias födelsedagsfirande förstörs av de otäcka kokainryktena som omger hennes älskade prins Daniel.
Bild 2 av 6

På tyska nätforum spekuleras det om prinsen och kokain efter att bilderna från hans golfrunda har fått spridning.
Bild 3 av 6

Prins Daniel spelade Victoriagolfen på Ekerums golfbana på Öland tillsammans med golfstjärnan Jesper Parnevik. Efterspelet blev dock trist.
Bild 4 av 6

Prins Daniel var i publiken när artisten Niklas Strömstedt uppträdde på Solliden Sessions. Då visste han ännu inte om kokainryktena.
Bild 5 av 6

Victoria var lite spänd under konserten med Niklas Strömstedt. Kanske informationschefen Margareta Thorgren hade berättat om kokainryktena som kommit i svang?
Bild 6 av 6

Prins Daniel var inte glad som en speleman men tedde sig inte heller ledsen. Troligen visste han inget om kokainryktena.

Det blir dock en dag för Victoria som bär ett flor av sorg och ilska. Prins Daniel, 49, är utsatt för en otäck och veritabel förtalskampanj på diverse nätforum.