Incident

Drottning Silvia i vilt bråk på NK:s damavdelning

En riktigt otäck scen.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja att drottning Silvia hamnade i ett vilt bråk på det fashionabla varuhuset NK i Stockholm.
Förskräckta ögonvittnen tvingades ta skydd.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jennifer Erixon

| 2022-10-29 kl 06:41 |

ProvaPremium

Drottning Silvia, 78, är känd för sin väna och blida uppenbarelse. Den vackra tyskan personifierar godheten själv och det går inte att ta miste på hennes ädla känslor framförallt gentemot de svaga i samhället.

Drottningen är innerligt engagerad i kampen för barnens väl och ve och hon är väldigt mån om de äldre vilket inte minst manifesterar sig i hennes årliga deltagande i ”de gamlas dag” på Ekerö – den kommun där Drottningholms slott ligger.

Bild 1 av 7Vi ser drottning Silvia, hon håller något för ansiktet.

Drottning Silvia är en blid person men hon har samtidigt en egen vilja och temperament. Vid ett tillfälle hamnade hon i ett bråk på NK:s damavdelning.
Bild 2 av 7Kung Carl Gustaf Tröttnat Daniel Stor3 - Stoppa Pressarna

Drottning Silvia har haft en slitsam höst. Här är hon värdinna för det nederländska kungaparet.
Bild 3 av 7Vi ser drottning Silvia sitta i en kyrkbänk, hon ser svag och trött ut.

Drottning Silvia gick inte att riktigt känna igen under gudstjänsten inför Kyrkomötets öppnande i Uppsala domkyrka. Kyrkobesökare uppfattade kungligheten som svag och håglös. Den sista tiden har varit tuff för drottningen.
Bild 4 av 7Tv - Stoppa Pressarna

Stoppa Pressarna avslöjade "tv-profilens" vänskap med drottning Silvia och att kungavännen kopplas till en ring av män som har chemsexpartyn fyllda av droger och sex. För Silvia var nyheterna tuffa att ta till sig.
Bild 5 av 7kungen knark prins daniel stor - Stoppa Pressarna

Kungen har reagerat starkt på Stoppa Pressarnas avslöjande och sagt till prins Daniel på skarpen. Det var dock inte förrän drottning Silvia tog till orda som prinsen lyssnade. Hela kokain-turbulensen kring prins Daniel har påverkat kungafamiljen starkt.
Bild 6 av 7Kung Carl Gustaf Ny Groda Stor2 - Stoppa Pressarna

Drottning Silvia och kung Carl Gustaf med prins Carl Philip och prinsessan Sofia åker kortege till Skansen för att fira nationaldagen traditionsenligt. Silvia är älskad av folket.
Bild 7 av 7Drottning Silvia Chock Stor - Stoppa Pressarna

Det är lätt att glömma men drottning Silvia är lite till åren kommen.

Men bara för att Silvia är godhjärtad, ämabel och vänligheten själv så ska inte det misstas för att hon är en ”mesig” person utan egen vilja eller integritet. Kungligheten har – när så krävs – bett i repliken och räds inte för att säga ifrån.

Inga skandaler

Det händer till och med att hon fräser till och tillrättavisar andra när hon finner det påkallat. Genom åren har det inte varit några skandaler kring drottning Silvia – hon har alltid skött sitt ämbete med glans.