Relation

Tonårsgrabbens erotiska brev till prins Daniel

En lite udda fantasi.
Stoppa Pressarna har kommit över ett minst sagt känsligt brev som är menat för prins Daniel.
Det är en tonårspojke som uttrycker sin starka vilja att träffa den stilige kungligheten.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2022-10-27 kl 19:11 |

ProvaPremium

Det har varit ett tungt år för prins Daniel, 49. Strax efter nyår avslöjade Stoppa Pressarna den djupa äktenskapskrisen med kronprinsessan Victoria, 45.

Kronprinsessan fick helt enkelt nog efter en äktenskaplig ”incident” hon blev varse i december förra året och prinsen fick inte följa med henne på Svenska Akademiens högtidssammankomst i Börshuset i Gamla stan i Stockholm.

Bild 1 av 6Vi ser prins Daniel på en tennisläktare, han bär en beige polotröja och en blå kavaj.

Prins Daniel uppges ha fått ett brev från en trånande tonårskille som i tämligen explicita ordalag ger uttryck för sina erotiska fantasier.
Bild 2 av 6

En tonårsgrabb fick feeling och skickade ett väldigt privat brev av erotisk karaktär till prins Daniel.
Bild 3 av 6Vi ser prins Daniel i smoking till vänster och kronprinsessan Victoria till höger i vit klänning.

Prins Daniels vresiga humör och ett par "äktenskapliga incidenter" blev för mycket. Kronprinsessan Victoria fick nog och ville skilja sig.
Bild 4 av 6Till vänster ser vi kungen i mörk kostym, han ser uppbragt ut. Till höger ser vi prins Daniel i mörk kostym, han ser besvärad ut.

Stoppa Pressarna har tidigare avslöjat att kung Carl Gustaf har tröttat på prins Daniel och allt drama. Nu rapporterar även internationella medier.
Bild 5 av 6Till vänster ser vi prins Daniel i mörk kostym, han ser förvånad ut. till höger ser vi en kostymklädd tv-kändis, längst till höger ser vi ett gruppsexrum.

Inte blev det bättre när prins Daniels vän, en tv-kändis, dömdes för kokaininnehav.
Bild 6 av 6

Det var Stoppa Pressarna som kunde avslöja prins Daniels nära samarbete med knarkkändisen vilket gjorde kungen rasande. Relationen med Victoria blev återigen svajig.

Victoria orkade helt enkelt inte smajla upp sig för fotograferna med Daniel vid sin sida. Från hovets sida hette det att Ockelbo-sonen blivit ”sjuk” och därför uteblev – en ren lögn.

Incident i äktenskapet

Krisen fördjupades i januari och flera olika åtgärder vidtogs i syfte att förbereda för en kunglig skilsmässa. I grund och botten handlar krisen om så mycket mer om enstaka ”incidenter” i äktenskapet.