Mest läst just nu:

Efter krisen: Victorias puss-mys med Daniel

Efter stora familjekrisen. 

Här myser Victoria och Daniel ömt i höstsolen. 

Paret pussade på varandra och visade öppet upp sin kärlek. 

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Anders Nilsson

| 2019-09-09 kl 11:25 |

ProvaPremium

Det har varit en tuff tid för kronprinsessan Victoria, 42, och hennes älskade prins Daniel, 45. 

Hela familjen hamnade i fokus när det avslöjades hur den beryktade och i dag våldtäktsdömde kulturprofilen Jean-Claude Arnault, 73 sexuellt hade antastat Victoria. 

Bild 1 av 13

Victoria och Daneil har lagt den tuffa krisen bakom sig. Klicka vidare för att se parets kärleksfulla mys i Hagaparken.

Bild 2 av 13

Familjen gick igenom en tuff tid då det visade sig att Victoria utsatts för sexuella närmanden.

Bild 3 av 13

Det var kulturprofilen Jean-Claude Arnault som hade antastat Victoria vid flera tillfällen. Här syns han med hustrun Katarina Frostenson, tidigare ledamot i Svenska Akademien.

Bild 4 av 13

Prins Daniel blev topp tunnor rasande när han fick höra vad Arnault utsatt han älskade hustru för.

Bild 5 av 13

Familjen gick igenom en tuff tid. Det var Victoria som fick trösta Daniel som var mycket ledsen över vad som inträffat.

Bild 6 av 13

Nu verkar paret dock ha gått vidare och lämnat den tråkiga perioden bakom sig.

Bild 7 av 13

I söndags hälsade prins Daniel och Carolina Klüft besökarna välkomna till Prins Daniels lopp.

Bild 8 av 13

Prinsessan Estelle gav järnet i pappa Daniels lopp.

Bild 9 av 13

Tillsammans med prins Oscar hejade kronprinsessan Victoria på Estelle när hon sprang.

Bild 10 av 13

Victoria strålade som en sol under den härliga höstdagen.

Bild 11 av 13

Nu tyder det mesta på att paret har tagit sig igenom familjekrisen.

Bild 12 av 13

Victoria och Daniel visade ömma känslor för varandra helt öppet.

Bild 13 av 13

Här ger Daniel sin älskade Victoria mysiga pussar. Länge leve kärleken!

Under Svenska Akademiens vårfest gjorde mannen ett obehagligt närmande när han tog ett fräckt stjärtgrepp på kronprinsessan som dock fann sig snabbt och avlossade en rapp one-liner:

– Hon vände sig om och sade: ”Å, jag trodde det var pappa”. Det var en suverän avfärdande replik. Han dröp i väg bara. Han var förödmjukad, har ögonvittnet och ledamoten Kjell Espmark, 89, berättat för Expressen.

Det framkom också att det inte var första gången som kulturprofilen gjort ovälkomna och snuskiga närmanden mot Victoria. Vid ett tidigare tillfälle strök han henne också över ryggen – något som fick de övriga gästerna på tillställningen att tappa hakan. 

Som tidigare rapporterats blev prins Daniel topp tunnor rasande när han fick höra om vad Arnault utsatt hans älskade hustru för. 

– Jag har aldrig sett Daniel så frustrerad som den gången. Han blev riktigt förbannad men gjorde sitt bästa för att dölja det för Victoria, berättade en av hans vänner för Hänt Extra.

Vi förstår så klart prinsessmakens vilda vrede och enligt olika uppgiftslämnare blev det en krisartad stämning i familjen. 
– Frustrationen måste ha varit svår då prinsen inte kunde uttrycka sina känslor för någon utanför familjen. Här gällde det att ha is i magen tona ner allt och det är vår kungafamilj bra på. Man måste ta ett djupt andetag och gå vidare. Men det är klart att alla på slottet blev chockade när de fick läsa om vad kronprinsessan råkat ut för, har en mångårig medarbetare vid hovet förklarat för Stoppa Pressarna.

Nu ser det dock ut som om Victoria och Daniel har lagt den jobbiga perioden bakom sig. När makarna i helgen medverkade vid Prins Daniels lopp i Hagaparken såg Daniel mycket lugn och sansad ut. 

– Han skrattade, log och var som hälsan själv med sina vältränade biceps. Jag tror att han bara har blivit starkare av den där tråkiga historien, säger ett ögonvittne som var på plats under dagen. 

När loppet, där prinsessan Estelle, 7, sprang, var över och Daniel hade delat ut medaljer till alla de 1500 barnen som deltog, fick han lite efterlängtad egentid med sin varma och vackra Victoria. 

Och där och då blev det extra mysigt. Prinsen la sin arm kring hustrun, de skrattade hjärtligt och sen gav Daniel sin hustru flera små pussar. 
– Kärleken kändes i luften. Med tanke på den senaste tidens avslöjanden kring deras svåra kris så ville de nog öppet manifistera sina romantiska känslor och visa att de har lagt det där tråkiga bakom sig, ett tydligt tecken på att de inte tänker låta den där kulturprofilen härja i deras tankar, säger vår uppgiftslämnare. 

Det är tämligen ovanligt att medlemmar ur en kunglig familj så öppet exponerar sina fysiska kärlekstecken på allmän plats. Därför känns det befriande att Victoria och hennes Daniel på ett så fint sätt moderniserar vår kungafamilj. 

Nu väntar fortsatt härligt höstmys för kronprinsessan och hennes Daniel. Det skvallras om att paret under hösten kommer resa iväg på en romantisk utlandsresa till en tropisk paradisort i värmen där möjligen äkta champagne och mumsiga jordgubbar kommer vänta i hotellsviten. 

Stoppa Pressarna gratulerar paret till att de har lyckats reda ut krisen och att det kungliga superparet nu verkar mer förälskade än någonsin. 

Missa inte flera kungliga nyheter på vår nya och stora succésajt Allt om Kungligt!