Jenny Strömstedts TV4-kollega dömd för sexbrott

När ska eländet ta slut?
Jenny Strömstedts helvete fortsätter.
Nu döms en uppskattad kollega till programledaren på TV4 för sexbrott.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jonathan Johansson

| 2019-09-07 kl 16:05 |

ProvaPremium

Jenny Strömstedt, 47, lever i en prövningens tid.

Hela hennes tillvaro är i gungning. Programledaren för ”Nyhetsmorgon” ifrågasätts kraftigt för en krönika i Expressen där hon detaljerat beskrev hur en man plötsligt misshandlade henne under en cykeltur. 

Bild 1 av 6

Jenny Strömstedt åker på en ny smäll. Hennes TV4-kollega döms för sexbrott efter att ha tvingat sig på en penis.
Bild 2 av 6

När ska Jenny Strömstedts elände ta slut? Programledaren anklagas för att ha fabricerat historien om den misshandel hon påstår sig blivit utsatt för.
Bild 3 av 6

Jenny Strömstedts framtid på TV4 är hotad. Hennes medarbetare på "Nyhetsmorgon" finner det märkligt att hon inte lägger alla kort på bordet.
Bild 4 av 6

Niklas Strömstedt finns där för sin älskade hustru. Han kan stötta och kanske muntra upp Jenny genom att gå på en festlig premiär med henne.
Bild 5 av 6

Slutet av sommaren har blivit rena helvetet för Jenny Strömstedt. Nu avslöjas det att en av hennes kollegor har dömts för sexbrott.
Bild 6 av 6

TV4:s programdirektör Vivekan Hansson (till vänster) vägrar svara på frågorna kring Jenny Strömstedt. Här är hon på en bokrelease i sällskap med Josefine Tengblad.

Kritikerna hävdar att TV4-profilen har hittat på den brutala atttacken – själv tiger Jenny Strömstedt om saken. Hon vill inte säga ett ord om sin krönika och inte heller visa upp en polisanmälan kring det påstådda brottet.