Mest läst just nu:

Fröken Sugs comeback med drottning Silvia

Hon skandaliserades i den snaskiga sex-dokumentären.
Men nu har den omtalade porrstjärnan gjort comeback tillsammans med drottning Silvia.
Fröken Sug är tillbaka i kungliga sammanhang. 

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Pedro Sanchez

| 2019-07-21 kl 15:25 |

ProvaPremium

Fröken Sug är återigen inne i den kungliga gemenskapen.

Kungens porrsläkting uppmärksammades stort i våras efter en omtalad dokumentärserie. 

Bild 1 av 22

Fröken Sug är tillbaka i kungliga värmen. Häromdagen mötte hon drottning Silvia på kyrkbacken.

Bild 2 av 22

Fröken Sug har legat lågt sedan porrdokumentären men nu var tiden mogen för en comeback.

Bild 3 av 22

Kung Carl Gustaf blev granskad i porrdokumentären "Svenska synden"

Bild 4 av 22

I en artikelserie om åtta delar granskade Stoppa Pressarna uppgifterna om kungen och porren och vi kunde rentvå vår monark helt.

Bild 5 av 22

Porrdokumentären "Svenska synden" har skadat svenska kungahuset, även om Stoppa Pressarna kunde visa att uppgifterna inte gick att leda i bevis.

Bild 6 av 22

Drottning Silvia och prinsessan Madeleine träffade Fröken Sug vid Dalarö kyrka.

Bild 7 av 22

I dokumentären "Svenska synden" berättade man om kungens släkting Fröken Sug.

Bild 8 av 22

Porrkungen Berth Milton misstänkte att kung Carl Gustaf konspirerar mot honom. Stoppa Pressarna kunde dock visa att inget som talar för det framkom.

Bild 9 av 22

Berth Milton Sr rörde sig i samma kretsar som kungen i slutet av 60- och början av 70-talet.

Bild 10 av 22

För Fröken Sug måste det kännas bra att återigen kunna vistas i de kungliga miljöerna.

Bild 11 av 22

Fröken Sug hade en framgångsrik karriär som porrstjärna.

Bild 12 av 22

Silvia är nära vän med Fröken Sug.

Bild 13 av 22

För drottningen måste det vara glädjande att hennes väninna Fröken Sug är tillbaka.

Bild 14 av 22

Drottning Silvia har aldrig gjort någon stor sak av Fröken Sugs utsvävningar i ungdomen.

Bild 15 av 22

Fröken Sug syns ofta i kungliga sammanhang.

Bild 16 av 22

Fröken Sug och hennes make är nära vänner till kungafamiljen.

Bild 17 av 22

Här är Fröken Sug och hennes man på Te Deum i samband med prins Gabriels födelse.

Bild 18 av 22

Fröken Sug och drottning Silvia delar bland annat intresset för kultur.

Bild 19 av 22

Även kronprinsessan Victoria uppskattar Fröken Sugs vänskap.

Bild 20 av 22

Här är Fröken Sug och hennes make på kungligt dop. Fröken Sug sitter snett bakom prinsessan Christina.

Bild 21 av 22

Fröken Sug slutade i porrbranschen när hon blev kunglig.

Bild 22 av 22

Drottning Silvia och prinsessan Madeleine gladde sig åt att träffa Fröken Sug på kyrkbacken.

Viaplay-serien ”Svenska synden” hade premiär i maj och berättar historien om porrkungens Berth Miltons, 63, uppgång och fall. I den fem delar långa dokumentärserien fick tittarna på nära håll följa direktörens kamp för upprättelse mot staten, kungen och Skattemyndigheten ­– han är skyldig svenska staten cirka en halv miljard kronor.

I del tre av ”Svenska synden” har programmakarna granskat Berth Miltons påståenden att till och med kung Carl Gustaf, 73, skulle vara inblandad i den påstådda konspirationen mot honom.

Stoppa Pressarna granskade i en artikelserie om åtta delar dokumentärens uppgifter och i del fem av vår uppmärksammade och uppskattade artikelserie gick vi igenom historien om porrmodellen ”Mademoiselle Baiser” eller ”Fröken Sug” som hon sedermera kom att kallas.

Berth Milton berättar i programmet att hans, numera framlidne, far Berth Milton Sr ofta brukade vara tillsammans med sina porrmodeller.

Han ska ha varit extra förtjust i Fröken Sug och när hon lämnade honom blev den gamle porrkungen gramse.
– Min far organiserade sexfester med kungahuset och andra högt uppsatta personer, berättar Berth Milton Jr i dokumentären.

Det bar sig inte bättre än att Fröken Sug föll för en av gästerna på sexfesterna – det var en Bernadotte som porrmodellen förälskade sig i.

Kungens släkting blev tillsammans med Fröken Sug och nu var Berth Milton Sr riktigt förbannad.

– Mademoiselle Baiser lämnade Berth för en Bernadotte och den som tog över henne skulle krossas, säger Berth Milton Jr i programmet

Fröken Sugs romans med Bernadotte-ättlingen höll dock i sig och paret gifte sig sedermera. Berth Milton Sr började då förse kvällstidningarna med bilder och information. Det var väldigt grova bilder på Fröken Sug och han höll inte igen med några hemligheter kring den forna porrmodellen.

Aftonbladet gick i spinn och löpsedlarna förkunnade: ”Porrmodell gifter sig in i kungafamiljen.”

Berth Milton Sr hade under en tid försett media med känsligt material men plötsligt tystnade alla spekulationer och skriverier om Fröken Sug som numera var Fru Bernadotte. I dokumentären misstänks hovet för mörkläggningen. 

– De lyckade få min far tyst. Jag vet inte hur de gjorde om det var med pengar, säger Berth Milton Jr i programmet.

Den gamla historien om Fröken Sug och familjen Bernadotte är något som än i dag präglar relationen mellan kungafamiljen och porrkungen – i alla fall för Berth Milton.

– Kungaparet känner till Fröken Sugs tidigare liv, men här har man valt att bortse från hennes dunkla förflutna och fullt ut accepterat henne som en medlem i familjen, berättade en initierad källa för Stoppa Pressarna och fortsatte:

– Prinsessan Sofias ifrågasatta utvik måste ses som kyska i sammanhanget. 

I ”Svenska synden” för Berth Milton fram teorin att kungen än i dag vill hämnas på släkten Milton och genom att utnyttja sina kontakter med inflytelserika personer kan vår monark ha dragit i trådarna i skattemålet mot Berth Milton.

Stoppa Pressarnas granskning landade dock i att ingenting i programmet bevisar konspirationsteorin och vi kunde därmed, till vår glädje, rentvå vår monark.

För Fröken Sug blev uppmärksamheten i och med dokumentären jobbig. Hon drog sig tillbaka från det offentliga och undvek kungliga sammanhang. Fröken Sug ville helt enkelt ligga lågt.

– Det var inte uttalat att Fröken Sug inte var välkommen men vi kan ju konstatera att hon inte har synts till i kungliga sammanhang sedan den där hemska dokumentären som ni på Stoppa Pressen (källan avser Stoppa Pressarna, reds anm) så förtjänstfullt nagelfor. Det var hedervärt av er att ni inte köpte deras snaskande i kungafamiljen utan istället drog ner byxorna på den där porrhandlaren, säger en person i kretsarna kring Fröken Sug.

Stoppa Pressarna har granskat Fröken Sugs förehavanden efter att skandaldokumentären fick spridning och vi kan konstatera att vår uppgiftslämnare är korrekt – Fröken Sug har varit som uppslukad från jordens yta.

Men nu är den tidigare porrmodellen tillbaka i de kungliga sammanhangen. Häromdagen gjorde Fröken Sug comeback när hon återigen träffade sin kära väninna drottning Silvia, 75. 

De bägge sågs dock i ett sorgligt sammanhang då de träffades vid Dalarö kyrka i samband med begravningen av kungavännen Anki Wallenberg som så tragiskt omkom i en båtolycka på Genèvesjön.

Fröken Sug anlände i sällskap med sin stilige make som är nära släkting till kungen. Rak i ryggen skred Fröken Sug in i kyrkan. Hon har inget att skämmas för. Fröken Sug låter sig inte bekommas av att en dokumentär lyfter fram några små ungdomsförsyndelser.

– Alla har vi varit unga och gjort våra små utflykter i tillvaron, det är inget att yvas över och jag är så glad att Fröken Sug är tillbaka vid drottningens sida, de är förtjusande tillsammans, säger Stoppa Pressarnas källa.

Det var ljus klädsel anbefallt på den vackra men vemodiga begravningen och Fröken Sug anlände i byxor och en elegant dräktjacka. Fröken Sug fick även tillfälle att träffa prinsessan Madeleine, 37, vilket måste ha glatt henne då hon är mycket förtjust i kungabarnen.

För Silva måste det varit ett slags tröst mitt i sorgen under begravningen att återigen få träffa sin kära väninna Fröken Sug.