Gunilla Persson förälskad under isoleringen

Tillbaka hos nära och kära.
Nu framkommer alltfler detaljer från Gunilla Perssons isolering.
Hollywoodfrun berättar själv om sin förälskelse och lägger ut bilder.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jonathan Johansson

| 2019-07-17 kl 05:05 |

ProvaPremium

Gunilla Persson, 60, har problem med Kronofogdemyndigheten i Sverige.

Hollywoodfrun jagas för skulder på drygt en halv miljon kronor. Hon dömdes i Stockholms tingsrätt att återbetala 377 000 kronor för bidragsfusk gentemot Försäkringskassan.

Bild 1 av 6

Nu kommer de första bilderna från isoleringen av Gunilla Persson och Hollywoodfrun avslöjar att hon blev hastig förälskad när hon hölls avskild från omvärlden i Norge.
Bild 2 av 6

Gunilla Persson släpper nu de första bilderna från inspelningarna av "Kjendis-Farmen" och avslöjar att hon blev "dödligt kär".
Bild 3 av 6

Under sin vistelse i Norge träffade Gunilla Persson många intressanta människor som hon kommit att tycka om. Här är hon med Tiril som vann norska "Farmen".
Bild 4 av 6

Oron för mamma Iris gnagde hela tiden i Gunilla under tiden hon hölls isolerad.
Bild 5 av 6

Gunilla Persson tackade nej till "Let's Dance" och hävdar att det var av omsorg om mamma Iris, men kort därefter gick hon med på att hållas fullständigt isolerad på den norska landsbygden varför det inte är orimligt att anta att det är problemen med Kronofogden som tvingade Gunilla att tacka nej till svensk tv.
Bild 6 av 6

Gunilla Persson är lättad över att ha släppts ur isoleringen.

Svenskan har hela tiden nekat till att ha gjort något fel men hon infann sig aldrig till rättegången och nu har skulden med räntor ökat till över 500 000 kronor. Nyligen försökte Kronofogdens specialenhet i Helsingborg mäta ut tillgångar i Sverige från Gunilla men man hittade inget och Gunilla säger själv att hon aldrig kommer betala ett rött öre av det hon är skyldig svenska folket.

För Gunilla kan tvisten med de svenska myndigheterna försvåra henne möjligheter att medverka i svensk tv. Utbetalningar från svenska produktions- och tv-bolag kan beläggas med kvarstad och det är inte orimligt att anta att bolagen inte vill kringgå det svenska regelverket och försöka arvodera Gunilla Persson på något sätt som gör att Kronofogden inte kommer åt pengarna.