Här gömmer sig Madeleine och Chris

Prinsessan Madeleine har lurat alla.
Nu står det klart var hon och Chris befinner sig.
Och svaret överraskar.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2018-09-07 kl 15:45 |

ProvaPremium

Det blev ett ramaskri när det plötsligt stod klart att prinsessan Madeleine, 36, och hennes Chris O’Neill, 44, återigen skulle bryta upp.

Barnen får finna sig i att mamma och pappa är rastlösa som ett ciruksällskap i slutet av 1800-talet. Tryggheten i London bröts när prinsessan och hennes man valde att genomföra lyxflytten till Florida.

Bild 1 av 6

Nu avslöjas var i Florida Chris och Madeleine har bosatt sig. Paret hyr en villa inne på en så kallad gated community i Miami.
Bild 2 av 6

Chris, Madeleine och barnen flyttade till Florida i slutet av sommaren vilket väckte många upprörda reaktioner.
Bild 3 av 6

I Miami finns ett stort utbud av topprestauranger. Om paret vill få lite New York-känsla kan de med fördel äta på stekhuset Smith and Wolensky som även finns i New York inte långt från parets tidigare bostad där.
Bild 4 av 6

Den berömda stranden South Beach lockar tusentals svenskar varje år så om Chris och Madde vill vara ifred bör de undvika stranden.
Bild 5 av 6

Paret bodde länge i New York och uppskattar uppenbarligen den amerikanska livsstilen.
Bild 6 av 6

Chris O'Neill mamma Eva bor i Florida i perioder och det hävdas att hon hade ett finger med i parets flytt till Florida.

På sociala medier och i kommentarstrådar var upprördheten bland svenskarna stor. Många tycker det är orimligt att man ska kalla sig ”prinsessa av Sverige” samtidigt som man inte lyfter ett finger för att representera det skattefinansierade svenska kungahuset.

Hovets alibi-snack om ”Childhood Foundation” verkade belackarna inte tro på. När det sedan framkom uppgifter i Stoppa Pressarna om att både kronprinsessan Victoria, 41, och drottning Silvia, 74, vädjat till Madeleine om att överge flyttplanerna till USA blev ilskan inte mindre.

Det har förekommit spekulationer om var i Florida prinsessparet avsåg att bosätta sig. De flesta teorierna har gått ut på att familjen skulle slå sig ner i lyxorten Palm Beach, för övrigt den plats där Hollywoodfrun Gunilla Persson, 59, greps misstänkt för stöld av ett par Chanel Solglasögon. Hollywoodsvenskan nekar till brott, hänvisar till ett ”missförstånd” och i höst avgörs rättegången.